7 april 2005
 

Xenonvision

Xenonvision levert xenon-verlichting voor iedere auto

Autozine
7 april 2005 | De firma Chipmeister zag een gat in de markt voor xenon-verlichting voor iedere auto. Daarin voorziet het bedrijf met de introductie van Xenonvision: Xenon conversie sets voor alle automerken.
AutoCoach
Info

Bij de ontwikkeling van Xenonvision is volgens Chipmeister rekening gehouden met het brandpunt van de conventionele verlichting en de oorspronkelijke koplamp. Hierdoor ontstaat een helder wit lichtbeeld zonder hinderlijke schitteringen. Omdat het wattage van een Xenonvision set aanmerkelijk lager is dan die van halogeen, zal deze ook minder stoom verbruiken. De levensduur is daarom ook 3 maal langer dan die van een halogeen lamp.

Om de kwaliteit te garanderen zijn de producten van Xenonvision gefabriceerd in een ISO14001 gecertificeerde productieomgeving. Ook voldoen alle Xenonvision producten aan het CE keurmerk. Chipmeister geeft dan ook twee jaar volledige garantie inclusief de lampen, zonder kilometer beperking!

Enkele belangrijke voordelen op een rij:

  • Autorijden wordt minder vermoeiend voor de ogen
  • De set is 'mee te nemen' naar een volgende auto
  • Lager stroomverbruik dan halogeen
  • Langere levensduur dan halogeen
  • Tot 3 keer meer lichtopbrengst

Het Xenonvision conversie systeem is getest en (APK) goedgekeurd door het RDW. Advies prijzen beginnen bij Euro 499,- incl. BTW en excl. inbouw. Inbouwen is mogelijk vanaf Euro 60,-.

Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021