22 december 2004
 

TomTom

TomTom introduceert vaste docking kit voor TomTom Go

Autozine
22 december 2004 | TomTom introduceert de 'Permanent Docking Kit' voor TomTom GO. Deze vaste docking kit wordt via standaard ISO-connectors aangesloten op de autosystemen, zoals de stroomvoorziening en het geluidssysteem. De 'Permanent Docking Kit' is bedoeld voor inbouw door garagebedrijven.
AutoCoach

De Permanent Docking Kit is bedoeld voor autodealers en andere autospecialisten die hun klanten een geintegreerd platform voor hun TomTom GO willen bieden. "Voor de gebruikers biedt de nieuwe docking kit meer gebruiksgemak, terwijl ze nog steeds vrij zijn om hun TomTom GO mee te nemen van de ene auto naar de andere", zegt Peter-Frans Pauwels, chief technology officer bij TomTom.

Via de Permanent Docking Kit werkt TomTom GO direct vanaf het elektrische systeem van de auto. Zodra de motor wordt gestart, start ook TomTom GO en wordt meteen de interne accu opgeladen. De docking kit wordt aangesloten op het audiosysteem van de auto, wat niet alleen een betere geluidskwaliteit oplevert, maar er ook voor zorgt dat het geluidsvolume van de radio of CD-speler automatisch kan worden verlaagd wanneer TomTom GO routeaanwijzingen laat horen. Een externe GPS-antenne garandeert een optimale ontvangst.

De adviesverkoopprijs voor de Permanent Docking Kit voor TomTom GO bedraagt € 249,-. De Docking Kit is vanaf januari 2005 verkrijgbaar bij gespecialiseerde dealers, garages en automontagebedrijven.

Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021
 

Info