5 december 2007
 

TomTom

TomTom en Google Maps werken samen

Autozine
5 december 2007 | TomTom kondigt vandaag de samenwerking aan met Google Maps, waarmee gebruikers zakelijke adressen op de Google Maps website op kunnen zoeken en deze direct naar de TomTom kunnen sturen.
AutoCoach

Google Maps lokale zoekdienstpagina's die zijn uitgerust met een "Stuur naar" optie, zijn uitgebreid met de optie "Stuur naar GPS". Met een muisklik kunnen TomTom gebruikers onmiddellijk profiteren van deze dienst zonder gecompliceerde zip-bestanden te hoeven downloaden.

De Google Maps website maakt het voor TomTom gebruikers mogelijk om bedrijfsadressen te zoeken en deze over te zetten naar het TomTom systeem door op de optie "Stuur naar GPS" te klikken. De gekozen informatie wordt naar de TomTom verstuurd als deze met het Internet verbonden is via TomTom Home, de softwaretoepassing (alleen Windows en Mac) die TomTom zijn klanten biedt. Bestuurders kunnen dan naar hun nieuwe bestemming navigeren, de locatie op de kaart de TomTom bekijken of deze als "favoriet" opslaan zodat deze later gebruikt kan worden.

Dutchlease
Morgan schetst nieuwe driewielerMorgan schetst nieuwe driewieler
3 december 2021
Polestar 3 aangekondigdPolestar 3 aangekondigd
2 december 2021
Toyota introduceert Corolla CrossToyota introduceert Corolla Cross
2 december 2021
Lexus onthult ROV ConceptLexus onthult ROV Concept
2 december 2021
 

Info