27 mei 2003
 

TE-KO-OP.nl

TE-KO-OP.nl nu ook via SMS

27 mei 2003 | Na de introductie van de TE-KO-OP.nl-sticker introduceert TE-KO-OP.nl nu een SMS-dienst. Particuliere autoverkopers hoeven nu geen gebruik meer te maken van een A4-tje met tekst, omdat alle informatie over hun occasion direct opvraagbaar is via SMS. De verkoper meldt zijn auto aan op www.te-ko-op.nl en plakt de SMS-sticker en de TE-KO-OP.nl-sticker op de autoramen.
TE-KO-OP.nl

Een potentiele koper die graag direct alle info over die auto wil hebben, zonder dit op te hoeven schrijven of te onthouden, stuurt een SMS met de volgende tekst: TEKOOP "01bbcc" naar 5454. "01bbcc" is het kenteken van die auto waarop hij de SMS-sticker heeft gezien. De info die hij/zij ontvangt bestaat o.a. uit: merk, model, type, prijs, bouwjaar, brandstof, accessoires, contactgegevens en eigen tekst. Met deze gegevens kan de koper contact opnemen met de verkoper of naar de website surfen om de auto nog eens te bekijken.

TE-KO-OP.nl

Het TE-KO-OP.nl-concept is gebaseerd op de traditionele manier van auto's verkopen: particulieren die een vel papier achter de ruit van de auto plakken om deze vervolgens aan de straat te zetten. TE-KO-OP.nl vervangt dit A4-tje door de TE-KO-OP.nl-sticker. Hierdoor is eenvoudig te zien dat de auto TE-KO-OP is en waar men meer informatie kan vinden over die auto. Potentiele kopers die een auto zien met een TE-KO-OP.nl-sticker hoeven alleen maar het kenteken te onthouden en naar www.te-ko-op.nl te surfen. Nu komt daar ook de SMS-dienst bij. Voor € 7,- kunnen consumenten gebruik maken van TE-KO-OP.nl. Men krijgt dan twee herkenbare TE-KO-OP.nl-stickers, twee SMS-stickers en een stickercode om zijn/haar auto aan te melden op www.te-ko-op.nl. De stickers dient men op de binnenkant van de autoramen te plakken. De auto is dan herkenbaar als occasion.

TE-KO-OP.nl TE-KO-OP.nl
 
Websitewww.te-ko-op.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!