27 mei 2003
 

TE-KO-OP.nl

TE-KO-OP.nl nu ook via SMS

Autozine
27 mei 2003 | Na de introductie van de TE-KO-OP.nl-sticker introduceert TE-KO-OP.nl nu een SMS-dienst. Particuliere autoverkopers hoeven nu geen gebruik meer te maken van een A4-tje met tekst, omdat alle informatie over hun occasion direct opvraagbaar is via SMS. De verkoper meldt zijn auto aan op www.te-ko-op.nl en plakt de SMS-sticker en de TE-KO-OP.nl-sticker op de autoramen.
Info

Een potentiele koper die graag direct alle info over die auto wil hebben, zonder dit op te hoeven schrijven of te onthouden, stuurt een SMS met de volgende tekst: TEKOOP "01bbcc" naar 5454. "01bbcc" is het kenteken van die auto waarop hij de SMS-sticker heeft gezien. De info die hij/zij ontvangt bestaat o.a. uit: merk, model, type, prijs, bouwjaar, brandstof, accessoires, contactgegevens en eigen tekst. Met deze gegevens kan de koper contact opnemen met de verkoper of naar de website surfen om de auto nog eens te bekijken.

Het TE-KO-OP.nl-concept is gebaseerd op de traditionele manier van auto's verkopen: particulieren die een vel papier achter de ruit van de auto plakken om deze vervolgens aan de straat te zetten. TE-KO-OP.nl vervangt dit A4-tje door de TE-KO-OP.nl-sticker. Hierdoor is eenvoudig te zien dat de auto TE-KO-OP is en waar men meer informatie kan vinden over die auto. Potentiele kopers die een auto zien met een TE-KO-OP.nl-sticker hoeven alleen maar het kenteken te onthouden en naar www.te-ko-op.nl te surfen. Nu komt daar ook de SMS-dienst bij. Voor € 7,- kunnen consumenten gebruik maken van TE-KO-OP.nl. Men krijgt dan twee herkenbare TE-KO-OP.nl-stickers, twee SMS-stickers en een stickercode om zijn/haar auto aan te melden op www.te-ko-op.nl. De stickers dient men op de binnenkant van de autoramen te plakken. De auto is dan herkenbaar als occasion.

Wittebrug
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021