19 oktober 2005
 

Remus Hard Line

Remus presenteert Remus Hard Line

Autozine
19 oktober 2005 | Sportuitlatenfabrikant Remus introduceert een nieuwe lijn sportieve einddempers: Hard Line. Met de nieuwe serie Hard Line-dempers geeft Remus een antwoord op de tuningwens van met name een jonge groep sportieve automobilisten. Bij deze autoliefhebbers spelen vooral sound, uitstraling en prestaties een belangrijke rol bij de tuning van hun auto.
Info

De Remus Hard Line onderscheidt zich door een extravagant design in combinatie met een zeer krachtige sound. De Hard Line-einddempers zijn direct afgeleid van de racedempers (Racing Line) die Remus voor de autosport produceert. De Hard Line-sportdempers zijn uitvoerig op het circuitasfalt getest. De vormgeving van de dempers wordt onderstreept door het materiaal waarmee de dempers zijn vervaardigd: gepolijst roestvrij staal.

Een andere highlight van de Hard Line-dempers ligt verscholen aan de binnenzijde van de demper: een uitneembare dB-killer. Met dB-killer produceert de demper de typische Remus-roffel, wanneer de dB-killer verwijderd is, wordt duidelijk waarom de dempers de naam Hard Line dragen. Zonder dB-killer kunnen de motorprestaties in het totale toerentalbereik verder groeien. De power van de motor ontwikkelt dankzij de Hard Line-demper een krachtige en agressieve, bijna brullende, racing sound.

De Remus Hard Line-dempers zijn ECE-goedgekeurd en kennen drie jaar volledige garantie. Naast een groeiend aantal autotypegebonden Hard Line-sportdempers zijn er ook universele Remus Hard Line-dempers beschikbaar.

Dutchlease
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Skoda KAROQ aangepast voor 2022Skoda KAROQ aangepast voor 2022
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022
29 november 2021