25 augustus 2004
 

Profile Tyrecenter

Profile Tyrecenter richt aandacht op oldtimers

Autozine
25 augustus 2004 | Profile Tyrecenter gaat haar aandacht intensiever richten op de berijders van klassieke autos en oldtimers. De organisatie wil ook bij deze groeiende klantengroep benadrukken dat ze als merkonafhankelijk bandenspecialist aan de meest uiteenlopende bandenwensen kan voldoen. Dit gaat ze onder andere doen door een prominente aanwezigheid op het Concours d'Elegance op 28 en 29 augustus te Apeldoorn. Ook start Profile in samenwerking met bandenleverancier Vredestein een promotiecampagne gericht op de berijders van klassieke auto's en oldtimers.
Info

De berijders en eigenaars van de oudere autos staan bij uitstek bekend om hun liefde en passie voor elk detail aan hun auto. Deze doelgroep past volgens Profile daarom uitstekend bij het profiel van Profile Tyrecenter waar de slagzin "passie tot in ieder detail" centraal staat.

Luc van Bussel, directeur Profile Tyrecenter: "Het is de 'finishing touch' die oldtimers uiteindelijk echt bijzonder maakt. Banden maken hier een belangrijk deel van uit. Aangezien wij bekend staan dat we, zeker wat banden betreft, onze klassiekers kennen, weten inmiddels al behoorlijk veel bezitters van klassieke autos de weg naar Profile Tyrecenter te vinden. Een goede zaak want dit is een prachtige ambassadeursgroep die vervolgens ook met hun andere auto's naar ons toe komt".

Profile Tyrecenter is de internationale en snelgroeiende keten van ruim 130 onafhankelijke allround autoservicebedrijven in de Benelux. Profile Tyrecenter is genomineerd als "Franchise Formule van het Jaar 2004" en richt zich op zowel de particuliere en zakelijke markt. De aangesloten zelfstandige autoservicebedrijven zijn specialisten op het gebied van banden, wielen en auto-onderhoud (inclusief APK).

IkWilVanMijnAutoAf
5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia
8 december 2021
Citroën Berlingo bestaat 25 jaarCitroën Berlingo bestaat 25 jaar
7 december 2021
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021