21 september 2017
 

Pon

Pon introduceert slooppremies in Nederland

Autozine
21 september 2017 | Volkswagen, Audi, Skoda en Seat introduceren een slooppremieregeling in Nederland. Hiermee stimuleren de merken de vervanging van oude EU1 tot en met EU4 dieselauto's, ongeacht het merk, door de nieuwste exemplaren met hybride aandrijving, benzine, diesel of CNG. De dealer zorgt voor de sloop van de oude auto. De actie loopt tot en met 28 december 2017.
AutoCoach
Info

Met de slooppremies willen Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagen Audi, Skoda en Seat het gebruik van de nieuwste generatie auto's met de modernste en schonere technologie aanmoedigen. Voor hybride modellen en auto's die kunnen rijden op CNG gelden extra hoge premies. De slooppremies, die gelden voor oude EU1 t/m EU4 diesels van alle merken, kunnen oplopen tot € 9.400.

Om in aanmerking te komen voor een slooppremie, dient de in te ruilen EU1 t/m EU4 dieselauto tenminste zes maanden op naam van de eigenaar te staan. De slooppremies gelden niet in combinatie met andere lopende acties. De ingeruilde auto wordt gesloopt, waarbij de dealer zorgt voor de afwikkeling.

De slooppremies kunnen ook worden gebruikt als korting op het leasetarief bij private lease. Hiermee biedt Audi de mogelijkheid om voor een gereduceerd maandtarief een nieuwe auto met schonere technologie te leasen.

XLLease
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021