19 april 2005
 

Pioneer car-audio

Pioneer presenteert Entertainment Box voor Car Tuning Fanatics

Autozine
19 april 2005 | Voor de Car Tuning Fanatics ontwikkelde Pioneer deze hide-away module die gekoppeld kan worden aan een aantal Touch-Screen schermen zoals de AVD-W6210, AVH-P7500DVD-2, AVH-P5700DVD, AVX-7600 & AVH-P6600DVD.
Info

Naast een eerste "GPS-beleving" biedt de AVG-VDP1 een waaier aan informatie over de auto en het gedrag ervan. Dit alles wordt op een boeiende manier weergegeven op het scherm. Naast de klassieke gegevens zoals snelheid en toerental kan de gebruiker het vrijgekomen vermogen op de wielen (PK's/kW's) en het koppel (Nm) aflezen op het moment van de prestatie. Ook de geregistreerde G-krachten tijdens het betere bochtenwerk of tijdens de acceleratie/vertraging wordt weergegeven.

Geinteresseerd in de hoogte? Een druk op het scherm volstaat om dit af lezen. Of liever een verloop van het toerental of de snelheid? Ook die kan getoond worden in een doorlopend aanpassende grafiek. Een elektronisch kompas, een volt-meter en een indicator van de hellingshoek ontbreken evenmin. Een geluidssignaal kan ingesteld worden als een zelf bepaald toerental, of een bepaalde snelheid bereikt wordt. Zeven verschillende schermen zijn beschikbaar om al dat moois te tonen, waarbij de gebruiker vele achtergronden en kleurinstellingen kan kiezen om het geheel naar eigen smaak te tunen.

Tijdens het rijden kan alles worden geregistreerd in het geheugen en nadien terug afspelen terwijl de auto veilig aan de kant staat. Liefhebbers kunnen het geheel zelfs via een video-uitgang naar een digitale camera sturen en thuis op de bank alles netjes op TV analyseren. De AVG-VDP1 krijgt een advies verkoopprijs van € 499,-

Dutchlease
5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia
8 december 2021
Citroën Berlingo bestaat 25 jaarCitroën Berlingo bestaat 25 jaar
7 december 2021
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021