19 maart 2004
 

Autobinck

Nieuwe website voor Autobinck holding

Autozine
19 maart 2004 | AutoBinck Holding N.V., één van de grootste Nederlandse holdings in de automotive-branche, heeft vanaf nu ook een eigen website. Deze nieuwe, digitale informatiebron van de organisatie is begin deze week on-line gegaan onder de logische naam www.autobinckholding.com.
AutoCoach
Info

De nieuwe site biedt een compleet overzicht van de holding en al haar activiteiten, inclusief de bijna honderdjarige historie, de vier divisies en de ruim veertig ondernemingen in binnen- en buitenland. Henny van Dijk, vice-president van AutoBinck Holding N.V.: "Vanwege ons brede werkterrein en de vele activiteiten in de automotive-branche is het noodzakelijk om deze enorme hoeveelheid informatie op een hedendaagse wijze te bundelen. Daarvoor is een website natuurlijk uitstekend geschikt. Langs deze weg kunnen mensen op een snelle en gemakkelijke manier een goede indruk krijgen van onze activiteiten".

De structuur van de site maakt het mogelijk informatie over alle werkmaatschappijen te vinden op basis van de divisie-indeling (Leasing & Financiering, Auto-import, Onderdelen & Accessoires en Retail & Overig), het land van vestiging en de positie in het bedrijvenoverzicht van de holding. Door deze structuur en navigatie is elk onderdeel van de website in maximaal drie stappen te bereiken.

AutoBinck Holding N.V. is een internationale aanbieder van producten en diensten in de automotive-sector met activiteiten in de Benelux, Tsjechie, Slowakije, Hongarije en Polen. Tot de holding behoren, naast dealerbedrijven van Smart, Mercedes-Benz, Mazda en Ford, ook de importeurs van Hyundai en Mazda in Nederland, Tsjechie en Slowakije.

Onder de internationale activiteiten vallen verder de lease- en financieringsmaatschappij Business Lease B.V. (zeer actief in Centraal-Europa) en onderdelen- en accessoiredistributeur PartsPoint Holding B.V., met de dochters Shared Parts Services B.V., Brezan Automaterialen, Holland Java en P&M Autoparts N.V. (Benelux). Daarnaast is de holding internationaal actief op het gebied van onroerend goed en de automatisering van automotive-bedrijven. De jaaromzet van de totale holding bedraagt circa € 1 miljard met 1.140 medewerkers.

Wittebrug
5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia
8 december 2021
Citroën Berlingo bestaat 25 jaarCitroën Berlingo bestaat 25 jaar
7 december 2021
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021