30 januari 2012
 

TomTom

Meer Simpsons stemmen voor TomTom

Autozine
30 januari 2012 | TomTom en Twentieth Century Fox Consumer Products maken navigatie leuker dankzij nieuwe stemmen van Simpson personages op TomTom app voor iPhone, iPad en op de navigatietoestellen Mr. Burns en Marge Simpson, bekend van de tekenfilmserie De Simpsons, zijn vanaf vandaag te downloaden op verschillende TomTom-apparaten. De stemmen van Mr. Burns en Marge Simpson vergezellen Homer Simpson. Zijn stem is de meest gedownloade karakterstem ooit, op zowel TomTom GPS-apps als op de TomTom-navigatieapparaten.
AutoCoach
Info

Mr. Burns, eigenaar van de Springfield-kerncentrale is ook op de TomTom zo brutaal en direct als men van hem zou verwachten: "Take the third right. Do it, driving monkey!" en "Take the exit on the right. Trust me, I'm an evil billionaire". Marge daarentegen geeft reisadvies als "Exit right ahead. Hmm, it smells a little funky in here. Was Homer in this car?"

Marge Simpson, Mr. Burns en Homer Simpson zijn exclusief beschikbaar voor de TomTom iPhone/iPad-app en op TomTom-navigatieapparaten. De stemmen zijn binnenkort te downloaden op een TomTom-navigatieapparaat via MyTomTom.com of via de TomTom HOME-software. Gebruikers van de TomTom iPhone/iPad-apps kunnen de stemmen bestellen via een in-app aankoop.

"We willen het aanbod van de TomTom-app fris en spannend houden door zo nu en dan nieuwe stemmen te introduceren", zegt Jeffrey Godsick, President van Fox Consumer Products. "We weten dat fans van deze serie de nieuwe stemmen zullen waarderen. We bieden ze hiermee een extra platform om te genieten van een van de meest succesvolle series aller tijden".

KwikFit
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021