10 februari 2015
 

Louwman Exclusive

Louwman Exclusive start Driving Experience

Autozine
10 februari 2015 | Louwman Exclusive in Utrecht, vertegenwoordiger van onder andere de automerken McLaren, Maserati, Morgan, TVR en Lamborghini, biedt zijn klanten per direct een aantal spannende activiteiten aan onder de noemer Driving Experience. In samenwerking met Phil Bastiaans, meervoudig Nederlands en Europees kampioen in diverse autosportklassen, verzorgt Louwman circuit- en rijvaardigheidstrainingen en in samenwerking met Rob Hoogvliet van GT Rally zijn er diverse autoritten. Gestart wordt met een circuittraining en rijden op ijs en nog voor de zomer volgt een prachtige tocht door Italiƫ.
AutoCoach
Info

Arjen van Beek, algemeen directeur van Louwman Exclusive: "Bij Louwman Exclusive houdt de beleving niet op na aankoop van een exclusieve auto. Sterker nog, dan begint het echte genieten. De eerste stap is natuurlijk die naar perfecte voertuigbeheersing, zodat maximaal van de gekochte auto kan worden genoten: op de openbare weg en desgewenst op het circuit. Indien de wens er is, gaat het rijonderricht zo ver dat een racelicentie als ultieme beloning volgt. Voor liefhebbers met minder sportieve ambities bieden we ritten aan over de mooiste wegen van Europa, waarbij de nadruk op genieten ligt. Genieten van het rijden, de natuur, de hotels en natuurlijk onder genot van een goed glas en een goede maaltijd, van het gezelschap".

Twee soorten evenementen, twee verschillende manieren van aanpak. Phil Bastiaans, al jaren een bekende naam op de internationale circuits, ontwierp het hoogwaardige programma om de rijvaardigheid aan te scherpen. De klanten van Louwman Exclusive zijn bij hem in goede handen. Phil was onder meer kampioen in het Dutch GT4, de koningsklasse van de Nederlandse autosport en nu verzorgt hij met zijn team trainingen gericht op voertuigbeheersing, rijvaardigheid en veiligheid. En het zijn juist die zaken die centraal staan in alle door Louwman Exclusive aangeboden trainingen. Als aandenken heeft iedere deelnemer de mogelijkheid om zich een geheel gepersonaliseerde raceoutfit te laten aanmeten.

"Klanten van Louwman Exclusive zijn levensgenieters en daar horen mooie autoritten met gelijkgestemden bij", vervolgt Van Beek. "Prachtige routes, interessante gesprekken en bovengemiddelde gastronomie zijn de ingrediënten die Rob Hoogvliet van GT Rally op een prima manier weet te combineren. We zullen dit jaar een aantal ritten houden, waarbij wij aanwezig zullen zijn met de merken die wij vertegenwoordigen. Zo kunnen de klanten ook kennis maken met wellicht onbekende modellen van Louwman Exclusive, bovendien in een niet alledaagse en boeiende omgeving".

De eerste activiteiten die Louwman Exclusive aanbiedt onder het nieuwe label Driving Experience zijn de circuit- en ijstraining en de toertocht naar Italië. Maar er zit meer in het vat. Alle evenementen zijn te zien en te boeken via de website LouwmanExclusive.com.

Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021