22 december 2005
 

Opti Mount

In seconden een bioscoop in de auto

Autozine
22 december 2005 | Hoofdsteun verwisselen, voedingskabel aansluiten en de nieuwe auto-dvd speler Plus1 is klaar voor gebruik. Deze auto-DVD speler met 7" kleuren LCD klapscherm is ingebouwd in een universele hoofdsteun. De achterbank van vrijwel elke moderne auto kan daarom met de Plus1 eenvoudig worden omgetoverd in een bioscoop. Het apparaat is vanaf eind november door heel Nederland te koop via de dealers van Opti Mount.
Info

De Plus1 is standaard leverbaar in zwart, grijs en beige. Met de meegeleverde kabels kan het apparaat via de sigarettenplug of direct op de accu worden aangesloten. Verder is een uitvoering beschikbaar met alleen een 7" gemotoriseerd LCD klapscherm monitor voor het koppelen van twee hoofdsteunen, zodat alle inzittenden op de achterbank eenvoudig kunnen genieten van dezelfde DVD.

Het voordeel van de Plus1 is dat deze combinatie kan worden meeverhuisd naar de volgende aan te schaffen auto. Tevens wordt de originele hoofdsteun niet beschadigd door het achteraf inbouwen van een scherm. Vooral voor berijders van een lease-auto is dit een prettige gedachte, daar de auto in originele staat kan worden ingeleverd.

De PLUS1 biedt standaard diverse mogelijkheden zoals een aansluiting voor een spelcomputer. Het stereogeluid komt van twee ingebouwde speakers. Indien gewenst kan het geluid ook worden overgebracht door middel van een infrarood zender met twee frequenties voor draadloze hoofdtelefoons.

De PLUS1 wordt geleverd met een Nederlandse handleiding, afstandbediening, A/V en voedingskabels. De bruto prijs voor de Plus1 met DVD-speler is € 599,00 en zonder DVD-speler € 449,00. Tegen een meerprijs kan de hoofdsteun worden geleverd in een autospecifieke stof of leerkleur.

Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021