12 januari 2006
 

Navigatie

HP en ViaMichelin bouwen navi-systeem

Autozine
12 januari 2006 | HP en ViaMichelin introduceren de HP iPAQ rx1950 Navigator, een GPS-navigatieoplossing die bestaat uit een HP iPAQ rx1950 Pocket PC, een GPS-autohouder en de navigatiesoftware van ViaMichelin. Het systeem begeleidt de automobilist visueel en vocaal naar elk adres in Europa.
Info

De HP iPAQ rx1950 Navigator kan in elke auto worden gebruikt om een rit uit te zetten of om onderweg Points of Interest te markeren. Ook kunnen de agenda, de contacten en het takenlijstje worden beheerd. Windows Mobile 5.0 zorgt voor gegevensbeheer, waaronder beveiligde opslag van persoonlijke informatie en entertainmentfuncties als mp3 en WMV.

De HP iPAQ is bedoeld voor automobilisten die een betaalbare navigatieoplossing zoeken. De voorgeprogrammeerde ViaMichelin Navigation Secure Digital (SD)-kaart hoeft alleen maar in de iPAQ te worden gestoken: de GPS-applicatie wordt automatisch geïnstalleerd, zodat de navigatiefuncties direct kunnen worden gebruikt. De navigatiesoftware start automatisch, zodra de iPAQ in de autohouder wordt geplaatst. Het schermpje kan zowel staand als liggend worden gebruikt.

Naast de standaard Points of Interest is er een exclusieve selectie POI's van ViaMichelin.com te downloaden: radarcontroles, toeristische locaties uit de Michelin Green Guide, tankstations, parkeerplaatsen, garages, golfbanen en meer. Als de gebruiker de gewenste POI nadert, klinkt er een waarschuwingssignaal. Gratis Software Points worden weggeven bij de aankoop van een iPAQ Pocket PC. Met deze waardepunten kan men gratis additionele wegenkaarten en software downloaden. Op www.hp.com/go/ipaqchoice zijn ruim 250 titels beschikbaar.

De HP iPAQ rx1950 met GPS-navigatiesysteem van ViaMichelin is vanaf deze maand te koop en kost € 449,-.

KwikFit
Polestar 3 aangekondigdPolestar 3 aangekondigd
2 december 2021
Toyota introduceert Corolla CrossToyota introduceert Corolla Cross
2 december 2021
Lexus onthult ROV ConceptLexus onthult ROV Concept
2 december 2021
Kia maakt prijs Sportage 2022 bekendKia maakt prijs Sportage 2022 bekend
2 december 2021