4 november 2010
 

Elmonet

Elmonet opent centrum voor elektrische auto's

Autozine
4 november 2010 | Elmonet opent in Amsterdam de deuren van een nieuw full service center voor elektrisch rijden. Het bedrijf aan de Snijdersbergweg biedt behalve een uitgebreide showroom een werkplaats, een compleet servicepakket en expertise in zakelijke mobiliteit. Elektrisch rijden moet hierdoor net zo gemakkelijk en vanzelfsprekend worden als rijden in een auto met benzine- of dieselmotor.
AutoCoach
Info

De overstap naar volledig elektrisch rijden vraagt om meer dan alleen de aanschaf van een voertuig met accu. Arjan de Bie-Postma, Algemeen Directeur van Elmonet B.V.: "We regelen ook de aanleg van de juiste oplaadpunten, zowel thuis als op kantoor, we adviseren over subsidiemogelijkheden, bieden elke gewenste vorm van financiering tot en met full operational lease en dragen zorg voor een volledige after sales service".

Elmonet zet in op volledige dienstverlening, want: "Daarmee zorgen we voor een laagdrempelige overstap naar elektrische, emissiearme mobiliteit. De ervaring leert dat organisaties wel elektrisch willen rijden, maar ook aanhikken tegen de vele zaken die erbij komen kijken". Met de full service-formule bedient Elmonet vooral bedrijven en non-profitorganisaties. De onderneming heeft onder meer modellen van Think (personenauto), Piaggio (bedrijfswagens) en Qugo (driewieler) in de showroom.

AutoBinck, dat in Nederland al vele jaren actief is op de automotivemarkt, is eigenaar van Elmonet. "Er is binnen de organisatie enorm veel expertise op het gebied van service en mobiliteit, die zetten we in voor onze elektrische voertuigen. We beschikken over een eigen werkplaats, hebben ervaring met garanties en met schades. Hiermee willen we elektrisch rijden even makkelijk en vanzelfsprekend maken als rijden met een benzine- of dieselauto", zegt De Bie-Postma.

Elmonet levert onder meer de Think City, één van de weinige auto's die speciaal ontwikkeld is voor elektrische aandrijving. De nieuwe generatie is leverbaar met airconditioning, vier zitplaatsen en een lithium-ion-accu. De leaseprijzen beginnen bij € 399,-.

XLLease
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021
Morgan schetst nieuwe driewielerMorgan schetst nieuwe driewieler
3 december 2021
Polestar 3 aangekondigdPolestar 3 aangekondigd
2 december 2021