20 november 2007
 

Winter Trial 2008

Vredestein-klant maakt kans op deelname aan Winter Trial 2008

Autozine
20 november 2007 | Wie een passie heeft voor oldtimers en daarnaast de winter niet schuwt, maakt tot en met 20 december kans op een geweldig avontuur! Vredestein Banden BV zoekt namelijk een chauffeur en navigator voor een uniek event: The Winter Trial 2008. Deze winterrally voert de deelnemers in 7 dagen van Praag naar Salzburg in een klassieke wagen of oldtimer. Wie verkozen wordt om namens Vredestein deel te nemen, krijgt niet alleen een prachtige klassieke auto tot zijn/haar beschikking tijdens deze dagen, maar kan ook rekenen op een 'all inclusive' verzorging tijdens het event!
AutoCoach

Wie recent een set Vredestein winterbanden heeft aangeschaft of dit binnenkort van plan is, kan direct deelnemen aan de actie van Vredestein. Via de speciale actiewebsite: BecomeOneOftHeTitans.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden. Voorwaarde is wel dat men het aankoopbewijs van de winterbanden heeft bewaard.

Uit de inschrijvingen worden vervolgens eerst tien personen geloot. Zij zullen deelnemen aan een selectiedag, waarbij de kandidaten zullen worden getraind, voorbereid en bovendien door een cameraploeg worden gevolgd. Uiteindelijk wordt uit deze tien kandidaten een equipe samengesteld die bestaat uit een chauffeur en een navigator.  

The Winter Trial is een rally voor klassiekers en oldtimers die wordt georganiseerd door Classic Car Events Foundation, met medewerking van o.a. de Federation Internationale de l'Automobile (FIA), de ASN members of the FIA, ACCR (Tsjechie), DMSB (Duitsland), KNAF (Nederland), ÖAMTC-(Oostenrijk) and PZM (Polen). De eerstvolgende Winter Trial gaat op 27 januari 2008 van start. De Winter Trial 2008 is de 8e editie van het evenement.

IkWilVanMijnAutoAf
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021
 

Info