7 september 2004
 

Bullbar.nl

Bullbar.nl gaat voor eremetaal

Autozine
7 september 2004 | Sinds 1 augustus 2004 is de website www.bullbar.nl online. Isolas BV, een metaalbedrijf uit Zaandam, doet hiermee een ambitieuze gooi naar het marktleiderschap in Nederland op het gebied van online verkoop van autoaccessoires.
Info

Ongeveer drie jaar geleden begon Isolas met het vervaardigen van roestvrijstalen sidebars voor bedrijfswagens van klanten. Deze roestvrijstalen buizen beschermen de dorpel aan beide kanten van de wagen en voorkomen hiermee de vaak dure zijschades. Inmiddels levert Isolas een compleet assortiment van deze functionele sidebars voor vrijwel ieder type bedrijfswagen.

Tegenwoordig importeert Isolas daarnaast een zeer breed scala aan roestvrijstalen design- en protectieaccessoires zoals bullbars, pushbars en sidebars voor bedrijfswagens, 4x4 en SUV's (Sports Utility Vehicles). Een jaar geleden werd een relatief eenvoudige website opgezet om klanten te informeren over de verschillende producten. Dit bleek een succes en later kon men ook producten bestellen via het internet, Isolas leverde deze producten voornamelijk onder rembours door heel Nederland.

Nu is er een nieuwe stap gezet in de Internet-verkoop. Met het online gaan van de nieuwe website hebben bezoekers de mogelijkheid om de (meer dan 1200) producten tot in detail te bekijken. Ook montage-instructies zijn te downloaden. Ook de betalingsmogelijkheden zijn flink uitgebreid. Naast rembours kan men er nu voor kiezen om direct online de betaling te regelen via Creditcard, Rabo Direct of een online eenmalige machtiging.

De ambities van Isolas houden niet op bij de Nederlandse grens. De website is beschikbaar in vier talen; Nederlands, Engels, Frans en Duits. De prijzen op de website kunnen bekeken worden in Euro's of in Britse Ponden. Mensen uit vrijwel alle Europese landen kunnen op deze manier met een aantal muisklikken in het bezit komen van een bullbar.

KwikFit
5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia
8 december 2021
Citroën Berlingo bestaat 25 jaarCitroën Berlingo bestaat 25 jaar
7 december 2021
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021