16 juli 2009
 

Shell

Bruidsparen tanken gratis bij Shell

Autozine
16 juli 2009 | Op zaterdag 25 juli 2009 kunnen bruidsparen gratis tanken bij Shell in Heemskerk. Voor iedereen gekleed als bruid of bruidegom gaat anderhalf uur lang kosteloos de pomp open. De actie 'Typetje Tanken' is onderdeel van de Shell Gratis Liter Weken en biedt automobilisten vijf weekenden de mogelijkheid om gratis te tanken, mits gekleed als voorgeschreven typetje. Naast bruidsparen passeren onder andere ook zusters, kabouters en skileraren de revue.
Info

Mensen verkleed als bruidspaar kunnen op zaterdag 25 juli gratis tanken bij het Shell-station aan de Communicatieweg in Heemskerk. Het concern zet anderhalf uur lang de pompen van Shell FuelSave Euro 95 en Shell FuelSave Diesel open voor bruiden en bruidegoms.

De actie van Shell maakt deel uit van de Gratis Liter Weken, die lopen van juli tot en met september op alle Shell-stations. "Gedurende deze weken maken onze bezoekers kans op honderdduizenden gratis liters FuelSave-brandstof en tal van andere prijzen", aldus Arthur Reijnhart, General Manager van Shell Nederland Verkoopmaatschappij. Het weggeven van liters sluit aan bij de belofte van onze nieuwe zuinige brandstof Shell FuelSave. Deze brandstof bespaart tot een liter per tank1, wat beter is voor het milieu en portemonnee".

Onderdeel hiervan is het "Typetje Tanken" waarbij op negen verschillende dagen op vooraf onthulde locaties in Nederland de pompen open gaan voor automobilisten die er bijzonder uit zien. Naast bruidspaar, luidt de dress code ook skileraar, kabouter, cowboys en indianen, en dokter of zuster. De locaties worden voor de gelegenheid uitgerust met een passende entourage. Zo kunnen de bruidsparen in Heemskerk bijvoorbeeld uitkijken naar een ovatie van een heus gospelkoor.

Op zaterdag 25 juli is het vanaf 12.00 uur allereerst de beurt aan bruidsparen om gratis de tank vol te gooien. Naar verwachting zullen honderden bruidjes hun opwachting maken bij het tankstation in de Randstad, waarna de actie vijf weekenden (steeds een vrijdag en een zaterdag) met een ander "typetje" plaatsvindt in een ander gemeente in Nederland.

Gedurende een jaar heeft Shell een aantal grote acties op de tankstations. De Shell Gratis Liter Weken lopen van 1 juli 2009 tot en met 30 september 2009 en heeft als doel om de Shell FuelSave-brandstoffen verder onder de aandacht te brengen. Zowel Shell FuelSave Euro 95 als Shell FuelSave Diesel zijn ontwikkeld om tot een liter meer per tank te leveren, voor hetzelfde geld.

In samenwerking met de Bankgiro Loterij geeft Shell gedurende deze periode gratis prijzen weg. Bij aankoop van minimaal 25 liter brandstof ontvangen automobilisten een kanskaart die kans biedt op onder meer Shell FuelSave-brandstof, LCD-tv's, navigatiesystemen, slipcursussen en reischeques. Daarnaast wordt na afloop van de actie onder alle deelnemers een Volkswagen Golf BlueMotion verloot.

Vandebron
Toyota Hilux getest door Fernando AlonsoToyota Hilux getest door Fernando Alonso
1 juni 2020
Ford Puma nu ook als VignaleFord Puma nu ook als Vignale
28 mei 2020
Kia Stonic nu ook als Sports EditionKia Stonic nu ook als Sports Edition
28 mei 2020
Fiat lanceert One-Shot docu filmFiat lanceert One-Shot docu film
27 mei 2020