21 mei 2002
 

Voordeligrijden.nl

nieuwe website www.voordeligrijden.nl

Autozine
21 mei 2002 | Uit NIPO-onderzoek blijkt dat een groot deel van de Nederlanders niet of nauwelijks op de hoogte is van de mogelijkheden om geld te besparen op hun autobrandstofkosten. Dit was de aanleiding voor de bouw van de nieuwe website www.voordeligrijden.nl. Op de site bereken je eenvoudig hoeveel je kunt besparen bij een bepaald type auto en aantal gereden kilometers.
AutoCoach
Info

Uniek van de voordeligrijden-site is dat je alle brandstofsoorten onderling kunt vergelijken. En dat automatisch alle relevante factoren zoals belastingen, overheidssubsidies, afschrijvingen e.d. worden meegenomen in die vergelijking. De site is een must voor alle mensen met een eigen auto (zowel nieuw als tweedehands). Zo biedt de site al voordeel voor tweedehands autobezitters vanaf zo'n 7.000 kilometers per jaar. Afhankelijk van het aantal kilometers per jaar en het type auto kan de besparing oplopen tot zo'n euro 5.000,-.

Verder gaat de site voordeligrijden.nl over zaken als milieubesparingen en andere minder bekende voordelen van LPG. Met name op dit punt blijkt namelijk een grote kennisachterstand te bestaan. Minder bekend is bijvoorbeeld dat de moderne ringtank nauwelijks kofferruimte in beslag neemt. En dat bovendien het LPG tanken in Europa enorm is verbeterd door de bouw van vele nieuwe LPG-stations. Op de site staat ook welke veronderstelde risico's niet meer kloppen.

XLLease
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021
Morgan schetst nieuwe driewielerMorgan schetst nieuwe driewieler
3 december 2021
Polestar 3 aangekondigdPolestar 3 aangekondigd
2 december 2021