2 september 2011
 

Autozine

Autozine brengt update voor iPhone app uit

Autozine
2 september 2011 | Autozine heeft een update uitgebracht voor de iPhone app. Versie 1.1 biedt naast een print-functie ook toegang tot alle testverslagen uit het archief. Omdat de "herken-de-auto" spelletjes veruit het populairst zijn, heeft de redactie twee nieuwe games ontwikkeld om de autokennis van de spelers nog verder op de proef te stellen.
Info

De Autozine iPhone app is een kleine maand geleden uitgebracht en is in die tijd ruim 16.000 keer gedownload. De onderdelen "Games" en "Techniek" zijn bij de gebruikers veruit het populairst en daarom is juist hier de meeste aandacht aan besteed.

Zo zijn er twee nieuwe spelletjes toegevoegd. Net als bij de bestaande games wordt de kennis van de ware autoliefhebber op de proef gesteld. Bij "Check me" verschijnt een zwart/wit-geblokte vlag die een foto van een auto afdekt. De speler kan blokjes wegklikken om de achterliggende foto zichtbaar te maken. Wie met zo min mogelijk kliks het juiste antwoord geeft, krijgt de meeste punten.

Bij "Puzzle" barst een foto uiteen in puzzelstukjes, waarna het beeld zich middels een animatie langzaam herstelt. De speler moet in deze chaos zo snel mogelijk de juiste auto herkennen voor een maximale score. Achter beide nieuwe spellen zitten ruim duizend vragen, zodat de speler niet snel verveeld zal raken.

Het onderdeel "Techniek" gaf al toegang tot prijzen, technische specificaties en foto's van alle auto's op de markt. Hieraan zijn nu samenvattingen van alle autotests van 1999 tot nu toegevoegd.

Naast deze toevoegingen is de gehele app op details aangepast. Zo zijn alle autotests nu te printen met AirPrint. Met de "dealerlocator" kan de dichtstbijzinde dealer van een bepaald merk worden getoond. Deze functie heeft een verbeterde layout gekregen, waarin zelfs foto's van de gevraagde dealerbedrijven worden getoond.

"Autozine versie 1.1" is vanaf nu gratis te downloaden in de AppStore.

Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021