4 juni 2005
 

AutoScout 24

AutoScout24 pakt fakers aan

Autozine
4 juni 2005 | AutoScout24 Nederland is actief op haar site gaan optreden tegen adverteerders die de door hen geadverteerde auto's (motoren) bewust voorzien van onjuiste informatie.
AutoCoach
Info

Zodra een geadverteerde occasion niet goed is voorzien van prijzen, kilometerstanden of juiste bouwjaren wordt een adverteerder daar direct op gewezen. Dit geldt ook voor occasions die zijn voorzien van foto's die niet gerelateerd zijn aan de betreffende occasion.

Ook de bezoekers kunnen online zelf een foute of misleidende advertentie aanmelden. "Wij voorzien hiermee in de behoefte van onze consumenten. De kliklijn is nu net twee weken open en het blijkt nu al dat de mensen hierdoor geprikkeld raken en op de enkele verkeerde advertenties direct reageren. Een advertentie die om wat voor reden dan ook niet helemaal in orde is, kan rekenen op vele reacties van mensen. Uiteraard wil het plaatsen van een occasion met foutieve informatie ook nog wel eens onbewust gebeuren, maar daar bieden wij eerst een helpende hand", aldus een woordvoerder. Bij meerdere bewuste 'overschrijdingen' weigert AutoScout24 het betreffende bedrijf voortaan resoluut de toegang tot de site.

IkWilVanMijnAutoAf
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021