3 februari 2005
 

AutoLive

AutoLive organiseert rally's voor moderne auto's

Autozine
3 februari 2005 | Voor bezitters van klassieke auto's is een breed aanbod aan historische rally's. Maar waar kunnen bezitters van moderne auto's terecht als ze genoeg hebben van het rondje rond de kerk? Tot voor kort nergens. Sinds kort bij AutoLive. Bij de Toeristische Rally's van AutoLive zijn alle auto's welkom. AutoLive rekent naar eigen zeggen af met het ouderwetse karakter van deze enerverende tak van autosport.
Info

De basis van de AutoLive Rally's is in grote lijnen hetzelfde als die van de reguliere historische rally's. Men rijdt in wedstrijdverband van start naar finish, volgens een voorgeschreven wijze en binnen een voorgeschreven tijdsspanne. De invulling van de AutoLive Rally's is echter anders. Zo staan AutoLive Rally's open voor auto's van alle leeftijden. Daarmee krijgen de Rally's volgens de organisatoren een moderne uitstraling. De locaties waar de AutoLive Rally's komen, zoals de hotels, passen in dit concept: modern en voorzien van alle eigentijdse gemakken.

Iedere AutoLive Rally heeft een eigen karakter, maar aan de basis staan dezelfde eigenschappen: afwisselende routes, spannende klassementsproeven en eigentijdse luxe en comfort. Voor 2005 staan vier Toeristische Rally's op het programma. De meest opmerkelijke is de driedaagse SUV Rally, bedoeld voor bezitters van SUV's die op een speelse en avontuurlijke manier meer uit hun auto willen halen. Er wordt zowel on-road als off-road gereden. Bij de vijfdaagse Alpen Challenge ligt de nadruk op natuur en fun. De zesdaagse Grand Route Monte Carlo is de meest pittige Rally.

XLLease
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021
Morgan schetst nieuwe driewielerMorgan schetst nieuwe driewieler
3 december 2021
Polestar 3 aangekondigdPolestar 3 aangekondigd
2 december 2021