17 november 2005
 

Gids voor tuning & styling

ASN publiceert De ultieme gids voor Tuning & Styling

Autozine
17 november 2005 | De meeste liefhebbers van tuning en styling zijn fanatieke doe-het-zelvers. De ultieme gids voor Tuning & Styling is daarbij een nieuwe informatiebron. In dit instructieve boek komen vele facetten van het sneller maken van een auto en het verbeteren van onderstel en remmen aan bod.
AutoCoach
Info

"De ultieme gids voor Tuning & Styling" gaat echter verder dan alleen het mechanisch tunen van de auto. Zo wordt aandacht geschonken aan het modificeren van de carrosserie, uiteenlopend van het aanbrengen van spoilers tot de montage van vleugeldeuren. Het verfraaien van het interieur en de montage van audioapparatuur wordt eveneens niet vergeten. Ook belangrijke punten ten aanzien van de veiligheid en de bedrijfszekerheid krijgen aandacht. Indien bepaalde werkzaamheden beter kunnen worden overgelaten aan de vakman, wordt dat nadrukkelijk vermeld.

De ultieme gids voor Tuning & Styling is een uitgave van Autoboeken Service Nederland en Auto & Tuning. Het boek telt 216 paginas en meer dan duizend full-colour fotos waarop alle werkzaamheden stap voor stap worden getoond. De prijs bedraagt € 29,95. De ultieme gids voor Tuning & Styling is online te bestellen via www.asnbooks.nl.

XLLease
5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia
8 december 2021
Citroën Berlingo bestaat 25 jaarCitroën Berlingo bestaat 25 jaar
7 december 2021
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021