29 mei 2018
 

ALD Automotive

ALD Automotive introduceert app

Autozine
29 mei 2018 | ALD Automotive introduceert de My ALD app. Met deze app kunnen leaserijders zelf zaken regelen of informatie doorgeven aan hun leasemaatschappij. De app heeft een feed-functie met serviceberichten en levert leaserijders van ALD Automotive meer gebruiksgemak op. Fleetmanagers die aanwezig zijn op Fleet Mobility Live hebben de primeur.
Info

De My ALD app is een aanvulling op de bestaande online diensten. Het voordeel van de mobiele applicatie is dat alle relevante gegevens nu op één toegankelijke plek te vinden zijn. Zo kunnen leaserijders eenvoudig hun kilometerstand bijhouden, direct een schadeformulier opvragen en hebben ze toegang tot al hun documenten in het virtuele dashboardkastje. Daarnaast bevat de app alle informatie die gebruikers onderweg nodig kunnen hebben: hulp bij het vinden van de dichtstbijzijnde en best beoordeelde servicepartners, het invullen en uploaden van een schadeformulier maar ook (nood)hulp voor onderweg.

Lonneke van der Horst, Marketing en Strategy director van ALD Automotive over de nieuwe My ALD app stelt: "Mobiele services zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook in onze dienstverlening wordt dit steeds belangrijker. Zo maakt ons Driver Care team al veel gebruik van WhatsApp. De My ALD applicatie is een extra toegevoegde waarde voor leaserijders. Zij kunnen makkelijker - en daarmee sneller - zaken onderweg regelen of inzien. Daarnaast heeft de app een compleet vernieuwde 'user experience' die wereldwijd toegepast wordt. De introductie past goed binnen ons 'Vrijheid in Mobiliteit'-beleid dat streeft naar zo zorgeloos mogelijk leasen. De app is feitelijk een persoonlijke mobiliteitsassistent."

De My ALD app is voor ALD leaserijders te downloaden in zowel de Apple Store als Google Play. De app is op alle toestellen bruikbaar.

XLLease
5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia
8 december 2021
Citroën Berlingo bestaat 25 jaarCitroën Berlingo bestaat 25 jaar
7 december 2021
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021