20 februari 2003
Mitsubishi Outlander Sport
Nieuws

Mitsubishi Outlander Sport

europese premiere voor mitsubishi outlander

20 februari 2003 - Aangemoedigd door het succes tijdens de Dakar Rally, trekt Mitsubishi Motors op de 73e Autosalon van Geneve dit jaar alle registers open. Dan beleeft de Outlander als crossover-model zijn Europese premiere. Verder schitteren de Dakar-winnaar Pajero Evolution en de Tarmac Spyder concept op de stand.

Op zoek naar een Mitsubishi Outlander Sport 2.0 Sport 4wd Intro Edition?
Nederland Mobiel heeft er 3 vanaf € 3.450,-

Mitsubishi Outlander Sport 2.0 Sport 4wd Intro Edition

Het vorig jaar aangekondigde productoffensief van de Mitsubishi Motors Corporation (MMC) start dit voorjaar met de presentatie van de nieuwe Outlander crossover. Met de Lancer ASX concept is twee jaar geleden in Geneve een tipje van de sluier opgelicht. De op dit ontwerp gebaseerde Outlander slaat volgens de fabrikant een brug tussen sportief getinte stationwagens en stoere SW's. In de loop van het tweede kwartaal verschijnt dit nieuwe model in Europa op de markt.

Mitsubishi Outlander Sport

Met zijn vormgeving staat deze auto model voor de nieuwe merkidentiteit van Mitsubishi Motors en hij legt een link naar de wortels die het merk heeft in de off roadsfeer. Bij de introductie is de Outlander beschikbaar met een benzinemotor van 100 kW/136 pk met een inhoud van 2,0 liter. Er valt te kiezen uit 2WD of permanente 4WD.

AutoCoach
XLLease