18 mei 2006
Mitsubishi Outlander Sport
Nieuws

Mitsubishi Outlander Sport

Scott en Mitsubishi slaan handen ineen

18 mei 2006 - Met de introductie van de Outlander 2.4 Invite Scott voegt Mitsubishi een pakket extra's en een stijlelement toe aan de Outlander. Scott is een merk dat sterk is in sportartikelen en de sportmodewereld. De Mitsubishi Outlander Scott staat nu bij de Mitsubishi-dealer voor € 28.999,-.

De Mitsubishi Outlander 2.4 Invite Scott beschikt over een 160 pk sterke 2,4 liter MIVEC benzinemotor en vierwielaandrijving. De SUV is naar keuze leverbaar in combinatie met een handgeschakelde vijfbak of een INVECS-II automatische transmissie met sportsmode. Uiterlijk onderscheidt de Outlander Scott zich door 17-inch lichtmetalenvelgen en een exterieur dat, met uitzondering van de motorkap, gelijk is aan dat van de exclusieve Outlander Turbo, inclusief de sportieve ronde mistlampen. Ook heeft het model koplampsproeiers.

Mitsubishi Outlander Sport

De bestuurder van de Outlander Scott treft in de auto diverse comfortverhogende zaken aan zoals centrale portiervergrendeling met twee handzenders, climate control, cruise control (indien gekozen is voor de automatische transmissie), sportpedalen, privacy glass, audiovoorbereiding met zes speakers en speciale Scott-bekleding. Stuurwiel, pookknop en handremgreep zijn met leder bekleed.

De samenwerking tussen Mitsubishi en Scott levert de koper van deze exclusieve Outlander bovendien een Scott-tassenset, -paraplu, -sleutelhanger en 10% kortingsbon op Scott-artikelen op. De totale waarde van het pakket bedraagt € 7.500,-. De klant betaalt echter € 5.000,- en profiteert dus van een voordeel van € 2.500,-.

XLLease