31 oktober 2006
Mitsubishi Outlander Sport
Nieuws

Mitsubishi Outlander Sport

Mitsubishi Outlander wordt Outlander Sport

31 oktober 2006 - De Mitsubishi Outlander gaat met ingang van 1 november als Outlander Sport door het leven. De naam onderscheidt hem van de nieuwe Outlander, die in maart 2007 het 4x4 gamma van Mitsubishi komt versterken.

Op zoek naar een Mitsubishi Outlander Sport 2.0 Sport 4wd Intro Edition?
Nederland Mobiel heeft er 3 vanaf € 3.450,-

Mitsubishi Outlander Sport 2.0 Sport 4wd Intro Edition

In maart 2007 vult Mitsubishi haar SUV-gamma aan met de grotere Outlander, een mid-size SUV met standaard elektronisch geregelde in- en uitschakelbare vierwielaandrijving. Hiermee is dit model een aanvulling op het huidige programma en een duidelijk andere auto dan de Outlander Sport.

Mitsubishi Outlander Sport

Belangrijke verschillen met de Outlander Sport zijn een grotere wagenlengte (10 cm) wat resulteert in meer bagageruimte en de mogelijkheid om dit model ook als zevenzitter te bestellen.

Tevens zal de Outlander aanvankelijk alleen als diesel-variant worden aangeboden terwijl de Outlander Sport uitsluitend leverbaar is als bezine-uitvoering. Redenen te over voor Mitsubishi om beide modellen naast elkaar te voeren en tevens de aanleiding om het huidige model voortaan Outlander Sport te noemen.

XLLease