3 november 2003
Mitsubishi Outlander Sport
Nieuws

Mitsubishi Outlander Sport

Mitsubishi Outlander nu ook met 2.4 motor

3 november 2003 - De Mitsubishi Outlander is voortaan ook leverbaar met een 2,4-liter MIVEC benzinemotor. Deze krachtbron is voorzien van variabele kleptiming en levert 160 pk. In combinatie met deze krachtbron voert Mitsubishi de Outlander ook met INVECS-II automatische transmissie.

Op zoek naar een Mitsubishi Outlander Sport 2.0 Sport 4wd Intro Edition?
Nederland Mobiel heeft er 3 vanaf € 3.450,-

Mitsubishi Outlander Sport 2.0 Sport 4wd Intro Edition

De Outlander 2.4 is er voor mensen die sportieve prestaties en rijeigenschappen willen combineren met het gemak en de veelzijdigheid van een SUV. De 2,4-liter MIVEC benzinemotor maakt dat mogelijk. Met 118 kW / 160 pk stelt de opvallend soepele motor de Outlander in staat tot betere prestaties dan voorheen: 0 tot 100 km/u in 9,9 seconden en een topsnelheid van 200 km/u. Dankzij de variabele kleptiming is het gemiddelde verbruik 9,7 l/100 km. Om deze prestaties in goede en veilige banen te leiden is dit model standaard leverbaar met vierwielaandrijving.

Mitsubishi Outlander Sport

Mitsubishi levert de Outlander 2.4 uitsluitend in de 'Sport'-uitvoering die zich onderscheidt door tal van details. Het multifunctionele karakter van de auto wordt nog eens duidelijk onderstreept door de roofrails. Donkergetint privacy glas houdt de zon buiten en zorgt voor een stoere look. De zwarte houtaccenten en het met leer beklede stuurwiel verschaffen het interieur een extra dynamische ambiance. Aan de buitenkant maken lichtmetalen wielen (diameter 16 inch) en mistlampen voor het sportieve plaatje compleet. De INVECS-II automatische transmissie, met Sports Mode, is een optie van € 1.750,-.

Ter ere van de introductie van dit nieuw model, levert Mitsubishi de Outlander 2.4 ook in een gelimiteerde Intro Edition. Boven op de uitrusting van de Sport is deze versie voorzien van volledig lederen bekleding in combinatie met verwarmbare stoelen voor, een dubbel sunroof waarvan de voorste elektrisch is te openen, lichtmetalen 17-inchwielen, een navigatiesysteem van VDO Dayton met radio/CD-speler en koplampsproeiers.

XLLease