15 oktober 2009
Mitsubishi Lancer
Nieuws

Mitsubishi Lancer

Mitsubishi Lancer Di-D nu als Corporate Edition

15 oktober 2009 - De Mitsubishi Lancer Sports Sedan Di-D is er tijdelijk als Corporate Edition. De speciale Lancer-modellen hebben allemaal de 2,0 liter Di-D dieselmotor van 140 pk (103 kW) onder de kap.

De Lancer 2.0 Di-D Corporate Edition Intense baseert zich op de Invite, maar kan bovendien bogen op 18-inch lichtmetalen wielen, een sportonderstel, zijskirts in carrosseriekleur, automatisch inschakelende verlichting, een regensensor, een premium Rockford Fosgate audiosysteem (met negen luidsprekers) en een radio/mp3-speler met zes cd-wisselaar.

Mitsubishi Lancer

De Intense Corporate-edition is er als Lancer Sportback en krijgt in dat geval een achterspoiler en parkeersensoren achter mee. Qua prijs maakt dat niet uit. De Intense-versies van de Lancer Di-D kosten 25.999 euro. De Invite kost 23.999 euro en de Inform-versies worden aangeboden voor 21.799 euro.

Tot slot is er nog, voor mensen die echt álles willen, de Lancer Di-D Business Edition. Deze heeft een multimediasysteem met radio/cd/mp3/dvd-speler en een harddisk navigatiesysteem met muziekserver. Verder behoren lederen bekleding, verwarmde voorstoelen, bi-xenon koplampen met koplampsproeiers, bochtverlichting en een Keyless Operation System met twee zenders tot de uitrusting. Deze Business Edition wordt aangeboden voor 30.499 euro.