20 oktober 2008
Mitsubishi Lancer

Mitsubishi Lancer

38 Mitsubishi's spectaculair afgeleverd

Autozine
20 oktober 2008 | Op 29 november 2008 en 28 februari 2009 bezorgt Mitsubishi Motors op spectaculaire wijze 38 gloednieuwe Lancer Sportbacks en vernieuwde Colts in 19 landen binnen heel Europa. De auto's zullen bijvoorbeeld per helikopter worden afgeleverd op locaties die deelnemers hebben gemarkeerd op een interactieve kaart.

Op zoek naar een Mitsubishi Lancer?
bynco heeft er 1 vanaf € 10.445,-

Mitsubishi Lancer

Mitsubishi Motors viert de pan-Europese lancering van de gloednieuwe Lancer Sportback en de vernieuwde Colt op opmerkelijke en spectaculaire wijze met de On Your Mark-campagne. Hierin worden de rollen omgedraaid en komen de nieuwe Mitsubishi-modellen naar het publiek toe in plaats van andersom.

Mitsubishi Lancer

Inwoners van Europa kunnen een gloednieuwe Mitsubishi Lancer Sportback of een vernieuwde Colt winnen door op een interactieve kaart een locatie te selecteren waarop ze een Mitsubishi-markering plaatsen. Dit is dan de plek waar Mitsubishi Motors een van de auto's komt bezorgen. Deelnemers kunnen zelf bepalen of ze online op OnYourMark.eu een markering willen maken of dat ze een echte markering willen aanbrengen op de locatie die ze hebben geselecteerd op de interactieve kaart. Deze echte markeringen zijn te bekijken op OnYourMark.eu. En vanaf 29-11-2008 zijn de spectaculaire bezorgacties te volgen op deze website.

De On Your Mark-campagne draait tevens om een ander bekend Japans fenomeen, de extravagante gameshow. Presentator Koichi 'Krazy' Koga heet bezoekers welkom als sterren van een show waarin ze vol gas kunnen geven in twee knotsgekke games: Lancer Loop en Colt Curling. De spelletjes kunnen worden gespeeld op OnYourMark.eu/gameshow.

Nieuwe vloermatten voor de Lancer?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

Mitsubishi introduceert Lancer LimitedMitsubishi introduceert Lancer Limited
28 maart 2014
Mitsubishi Lancer nu ook als ClearTecMitsubishi Lancer nu ook als ClearTec
28 september 2010
Mitsubishi Lancer Evo nu voor 52999 euroMitsubishi Lancer Evo nu voor 52999 euro
13 juli 2010
Mitsubishi Lancer nu als CorporateMitsubishi Lancer nu als Corporate
15 oktober 2009
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum