3 juli 2014
Mitsubishi i-MiEV

Mitsubishi i-MiEV

Mitsubishi verlaagt prijs i-MiEV

Autozine
3 juli 2014 | Mitsubishi bracht elektrisch rijden in 2010 naar Nederland met de eerste volledig elektrisch aangedreven, in seriegebouwde, productieauto: de Mitsubishi i-MiEV. Nu maakt het automerk elektrisch rijden weer bereikbaarder met een nieuwe prijs; vanaf 19.990 euro.
Nieuwe vloermatten voor de i-MiEV?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

De i-MiEV is daarmee de voordeligste volledig elektrisch aangedreven auto van Nederland. Bovendien is de batterij inbegrepen in de prijs van de auto en betaalt de koper geen aanvullende maandkosten voor het 16 kWh-accupakket.

Mitsubishi i-MiEV

Met volledig geladen accupakket bedraagt de actieradius van de i-MiEV volgens de Europese testcyclus (EG 715/2007) 160 kilometer. Via een mode-3 (Mennekes) laadkabel is het accupakket in zes uur volledig opgeladen. En met een snellader is het accupakket binnen dertig minuten alweer voor 80 procent gevuld.

Ondanks de scherper gestelde prijs blijven uitrusting en specificaties ongewijzigd. De Mitsubishi i-MiEV is standaard voorzien van onder meer airco, verwarmbare voorstoelen, elektrisch bedienbare zijruiten en (verwarmbare) buitenspiegels, centrale deurvergrendeling, radio met cd-speler inclusief USB aansluiting, zes airbags, een in delen neerklapbare achterbank, een met leder bekleed stuurwiel en dito versnellingspookknop, privacy glass, led-achterlichten, een in hoogte verstelbare bestuurderstoel en de i-MiEV-remote control om het laden van de auto op afstand te bedienen.

Mitsubishi i-MiEV in prijs verlaagdMitsubishi i-MiEV in prijs verlaagd
24 mei 2012
EuroNCAP geeft Mitsubishi iMiEV 4 sterEuroNCAP geeft Mitsubishi iMiEV 4 ster
23 februari 2011
Mitsubishi i-MiEV nu in NederlandMitsubishi i-MiEV nu in Nederland
26 november 2010
Productie Mitsubishi i-MiEV van startProductie Mitsubishi i-MiEV van start
6 oktober 2010
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum