24 mei 2012
Mitsubishi i-MiEV
Nieuws

Mitsubishi i-MiEV

Mitsubishi i-MiEV in prijs verlaagd

24 mei 2012 - Met onmiddellijke ingang is de volledig elektrische Mitsubishi i-MiEV verkrijgbaar vanaf 27.990 euro inclusief BTW (BPM vrij). Deze nieuwe prijsstelling wordt mogelijk gemaakt door schaalvoordelen in de productie van de batterij.

Op zoek naar een Mitsubishi i-MiEV EV?
bynco heeft er 1 vanaf € 13.199,-

Mitsubishi i-MiEV EV

Onveranderd blijft de uitrusting van de Mitsubishi i-MiEV. De i-MiEV is standaard voorzien van onder meer elektrisch bedienbare ramen en (verwarmbare) buitenspiegels, centrale deurvergrendeling, radio met CD-speler inclusief USB aansluiting, 6 airbags, in delen neerklapbare achterbank, lederen bekleed stuurwiel en pookknop, privacy glass, LED achterlichten, een in hoogte verstelbare bestuurderstoel en de MiEV afstandbediening.

Mitsubishi i-MiEV

Met de MiEV afstandbediening kan voor vertrek en op afstand het climate control systeem ingeschakeld worden om een aangename binnentemperatuur in de auto te creëren. Dit bespaart energie die voor de rit zelf gebruikt kan worden. Een timerfunctie op de afstandbediening maakt het mogelijk om het tijdstip van het opladen te beïnvloeden (bijv. tegen lagere avond/nacht elektriciteitstarieven). Met de batterijniveau indicator op de afstandbediening kan de laadstatus van de batterijen gecontroleerd worden.

Nieuw is het akoestische waarschuwingssysteem AVAS (Approaching Vehicle Audible System) waardoor voorbijgangers middels een zacht zoemend geluid worden gewaarschuwd voor het aankomende (normaliter) stille voertuig. De ingebouwde luidsprekers in de voorbumper kunnen indien gewenst worden uitgeschakeld.

De Mitsubishi i-MiEV beschikt over een elektrische motor met 49 kW/67 pk, heeft een topsnelheid van 130 km/u en een theoretische actieradius van maximaal 150 kilometer. De lithium-ion batterij kan volledig worden opgeladen in een tijdsbestek van acht uur of voor 80% binnen30 minuten via een speciaal snellaadstation.

Op zoek naar een Mitsubishi i-MiEV EV?
Nederland Mobiel heeft er 1 vanaf € 12.749,-

Mitsubishi i-MiEV EV

XLLease