24 mei 2012
Mitsubishi i-MiEV

Mitsubishi i-MiEV

Mitsubishi i-MiEV in prijs verlaagd

Autozine
24 mei 2012 | Met onmiddellijke ingang is de volledig elektrische Mitsubishi i-MiEV verkrijgbaar vanaf 27.990 euro inclusief BTW (BPM vrij). Deze nieuwe prijsstelling wordt mogelijk gemaakt door schaalvoordelen in de productie van de batterij.
Nieuwe vloermatten voor de i-MiEV?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

Onveranderd blijft de uitrusting van de Mitsubishi i-MiEV. De i-MiEV is standaard voorzien van onder meer elektrisch bedienbare ramen en (verwarmbare) buitenspiegels, centrale deurvergrendeling, radio met CD-speler inclusief USB aansluiting, 6 airbags, in delen neerklapbare achterbank, lederen bekleed stuurwiel en pookknop, privacy glass, LED achterlichten, een in hoogte verstelbare bestuurderstoel en de MiEV afstandbediening.

Mitsubishi i-MiEV

Met de MiEV afstandbediening kan voor vertrek en op afstand het climate control systeem ingeschakeld worden om een aangename binnentemperatuur in de auto te creëren. Dit bespaart energie die voor de rit zelf gebruikt kan worden. Een timerfunctie op de afstandbediening maakt het mogelijk om het tijdstip van het opladen te beïnvloeden (bijv. tegen lagere avond/nacht elektriciteitstarieven). Met de batterijniveau indicator op de afstandbediening kan de laadstatus van de batterijen gecontroleerd worden.

Nieuw is het akoestische waarschuwingssysteem AVAS (Approaching Vehicle Audible System) waardoor voorbijgangers middels een zacht zoemend geluid worden gewaarschuwd voor het aankomende (normaliter) stille voertuig. De ingebouwde luidsprekers in de voorbumper kunnen indien gewenst worden uitgeschakeld.

De Mitsubishi i-MiEV beschikt over een elektrische motor met 49 kW/67 pk, heeft een topsnelheid van 130 km/u en een theoretische actieradius van maximaal 150 kilometer. De lithium-ion batterij kan volledig worden opgeladen in een tijdsbestek van acht uur of voor 80% binnen30 minuten via een speciaal snellaadstation.

Mitsubishi verlaagt prijs i-MiEVMitsubishi verlaagt prijs i-MiEV
3 juli 2014
EuroNCAP geeft Mitsubishi iMiEV 4 sterEuroNCAP geeft Mitsubishi iMiEV 4 ster
23 februari 2011
Mitsubishi i-MiEV nu in NederlandMitsubishi i-MiEV nu in Nederland
26 november 2010
Productie Mitsubishi i-MiEV van startProductie Mitsubishi i-MiEV van start
6 oktober 2010
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum