26 november 2010
Mitsubishi i-MiEV
Nieuws

Mitsubishi i-MiEV

Mitsubishi i-MiEV nu in Nederland

26 november 2010 - De Europese versie van de i-MiEV, de 100% elektrische auto van Mitsubishi, voor de Nederlandse markt is aangekomen in Europa. De uitlevering van de linksgestuurde voertuigen zal vanaf volgende maand plaatsvinden. De eerste i-MiEVĀ“s komen van de boot in Zeebrugge. De afgelopen periode zijn er een aantal Mitsubishi dealers getraind en zijn er calculaties van de i-MiEV bij verschillende leasemaatschappijen gemaakt.

Op zoek naar een Mitsubishi i-MiEV EV?
Nederland Mobiel heeft er 1 vanaf € 12.749,-

Mitsubishi i-MiEV EV

De i-MiEV´s die van de boot komen zijn verkocht aan early adapters, overheden, taxibedrijven en leasemaatschappijen. Tevens zullen enkele dealers de i-MiEV gebruiken als dealerdemo.

Mitsubishi i-MiEV

De Mitsubishi i-MiEV is een 4-persoons, 100% elektrische auto met een actieradius van maximaal 150 km. De i-MiEV beschikt standaard over een snellaad-mogelijkheid volgens het ChaDeMo-systeem. Hier kan de i-MiEV in 30 minuten van nul naar 80% worden geladen. Via het 220V bedraagt het laden van nul tot vol minder dan 7 uur.

De i-MiEV wordt standaard geleverd met 3 jaar of 100.000 km op de auto en 5 jaar of 100.000 km op de elektrische componenten waaronder de lithium-ion batterij. De i-MiEV kost € 32.830,- incl BTW. (exclusief BTW kost de i-MiEV € 27.588,-.).

Op dit moment zijn er een aantal voordelen op te noemen voor een EV namelijk; de MIA Famil regeling, geen bijtelling, geen BPM, geen motorrijtuigenbelasting en diverse regionale subsidies, zoals bijvoorbeeld in de Gemeente Amsterdam krijgt de bestuurder van een i-MiEV ongeveer € 11.000,- euro terug en beschikt direct over een parkeervergunning en oplaadpunt in de buurt van zijn woning of werkadres.

Op zoek naar een Mitsubishi i-MiEV EV?
bynco heeft er 1 vanaf € 13.199,-

Mitsubishi i-MiEV EV

KwikFit