9 juli 2021
Mercedes-Benz GT 4-deurs

Mercedes-Benz GT 4-deurs

Vernieuwde Mercedes-AMG 4-deurs nu te bestellen

Autozine
9 juli 2021 | In modeljaar 2021 is de Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé leverbaar met een breder scala aan individualiseringsmogelijkheden. Klanten hebben een uitgebreidere keuze aan velgen, bekledingen, sierdelen en lakken. Daarnaast is er een exclusieve Edition die met alle motorvarianten kan worden gecombineerd. Het nieuw afgestelde onderstel belooft bovendien een grotere spreiding tussen sportiviteit en comfort. De zescilinders van de AMG GT 4-Door Coupé MY 2021, die vanaf augustus bij de Europese dealers staan, zijn nu te bestellen. Consumentenadviesprijzen beginnen bij 129.212 euro.
AutoCoach

Het palet van lakken is uitgebreid met het nieuwe spectraalblauw metallic en de matte lak spectraalblauw magno. Het kleurengamma omvat nu drie matte lakken, vijf metallic-lakken en twee unilakken. Voor een expressievere, sportievere uitstraling zorgt het nieuwe optionele AMG-nightpakket II, met exterieuraccenten in donker chroom en zwart. Nieuw is ook de combinatie van AMG-nightpakket met AMG-carbonpakket, en de mogelijkheid om zescilinders hetzelfde front als dat van de achtcilinders te geven.

Mercedes-Benz GT 4-deurs

Het assortiment AMG-velgen is uitgebreid met onder meer nieuwe 20 inch tien-dubbelspaaks lichtmetalen AMG-velgen en sportieve 21 inch vijf-dubbelspaaks gesmede AMG-velgen. De rode remklauwen zijn nu ook optioneel voor de zescilinders. Het nieuw afgestelde AMG RIDE CONTROL+-onderstel past zich nog nauwkeuriger aan de verschillende rijomstandigheden en rijprogramma's aan, waardoor het een grotere spreiding biedt tussen comfort en rijdynamiek.

Ook in het interieur biedt de AMG GT 4-Door Coupé meer mogelijkheden tot individualisering, dankzij nieuwe kleuren en ledercombinaties en een keuze aan sierdelen. Het nieuwe standaard AMG Performance-stuurwiel met markant dubbelspaaks design en naadloos geïntegreerde toetsen is nog een blikvanger in de cockpit.

De Edition-uitvoering, leverbaar in combinatie met alle motorvarianten, biedt onder meer het V8-stylingpakket exterieur, de exclusieve lak in de donkere edelsteentint rubellietrood, het AMG-chroompakket exterieur en de nieuwe, 21 inch vijf-dubbelspaaks gesmede AMG-velgen, zilverkleurig en glansgedraaid.

De prijslijst:

  • AMG GT 43 euro 129.212
  • AMG GT 43 4MATIC+ euro 133.015
  • AMG GT 53 4MATIC+ euro 154.069
Wittebrug
Mercedes-AMG introduceert GT HybridMercedes-AMG introduceert GT Hybrid
1 september 2021
Mercedes-AMG vernieuwt GT 4-deur 2022Mercedes-AMG vernieuwt GT 4-deur 2022
15 juni 2021
Mercedes-AMG maakt prijs GT 4d bekendMercedes-AMG maakt prijs GT 4d bekend
8 augustus 2018
Mercedes-AMG introduceert GT 4-Door CoupMercedes-AMG introduceert GT 4-Door Coup
6 maart 2018
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum