22 maart 2024
Mercedes-Benz EQS SUV
Nieuws

Mercedes-Maybach EQS SUV

Mercedes-Maybach EQS SUV in Europa

22 maart 2024 - Na de introductie in Amerika is de Mercedes-Maybach EQS 680 SUV nu ook te bestellen bij verkooppartners in Nederland en andere Europese landen. Het uiterlijk van de Mercedes-Maybach EQS SUV omvat optioneel ook de karakteristieke tweekleurenlak met verfijnde krijtstreep. Deze is leverbaar in verschillende kleurencombinaties. Met het optionele Night Series-pakket kan de uitstraling worden versterkt met een donkere, progressievere uitstraling.

Op elkaar afgestemde verlichtingselementen begroeten de passagiers zodra ze het voertuig ontgrendelen. Een ander exclusief kenmerk zijn de standaard automatische comfortportieren voor en achter. Het interieur is ontworpen als een lounge met een beleving voor alle zintuigen: een verscheidenheid aan opties voor individuele lichtstemmingen en Maybach-specifieke interieurparfums zorgen in combinatie met een unieke geluidservaring dankzij het standaard Burmester 4D-surround sound system voor rust en ontspanning.

Mercedes-Benz EQS SUV

Vooral achterin claimt de eerste volledig elektrische Maybach optimaal comfort dankzij nog uitgebreidere NVH-maatregelen (noise, vibration, harshness). De vering is comfortabel, verstelbaar en voorzien van een specifiek MAYBACH-rijprogramma.

De Mercedes-Maybach EQS SUV is nu ook leverbaar met digitale voertuigsleutel. Hiermee kan het voertuig gemakkelijk worden vergrendeld, ontgrendeld en gestart. Het enige dat de bestuurder hoeft te doen is een geschikt Apple-apparaat (iPhone of Apple Watch2) bij zich dragen. Key-sharing is ook mogelijk met maximaal zestien personen via AirDrop, iMessage of andere berichtenplatforms. De voorbereiding voor de digitale voertuigsleutel behoort tot de standaarduitrusting in landen waar Mercedes me connect-services beschikbaar zijn.