8 februari 2013
Mercedes-Benz CLA (2013 - 2019)

Mercedes-Benz CLA

Mercedes-Benz CLA tijdelijk als Edition 1

Autozine
8 februari 2013 | De CLA Edition 1 is slechts twaalf maanden verkrijgbaar. Tot de exclusieve uitrusting van het met alle motoriseringen combineerbare model behoren onder andere het Neon Art interieur met lederen bekleding en zwart Dinamica microvezel met gele contrasterende sierstiksels. De CLA Edition 1 is leverbaar vanaf 40.686 euro.

Op zoek naar een Mercedes-Benz CLA?
bynco heeft er 13 vanaf € 20.785,-

Mercedes-Benz CLA (2013 - 2019)

Mercedes-Benz breidt zijn serie special editions uit met de CLA "Edition 1" die alleen in het eerste jaar na zijn marktintroductie leverbaar zal zijn. De Edition 1 is een combinatie van bijzondere uitrustingskenmerken die de sportiviteit en exclusiviteit van de vierdeurs coupé benadrukken. Hiertoe behoort de lak in naar keuze mountaingrijs, kosmoszwart, nachtzwart, cirruswit of designo poolzilver magno (naar verwachting leverbaar vanaf het derde kwartaal 2013).

Mercedes-Benz CLA (2013 - 2019)

AMG vóór- en achterskirts en dorpelverbreders zorgen in combinatie met de zwart gelakte AMG multispaaks lichtmetalen velgen voor een krachtige uitstraling. De diamond grille heeft een met chroom ingelegde zwarte lamel. Bi-xenon koplampen zijn standaard en hetzelfde geldt voor het verlaagde sportonderstel.

Het Neon Art interieur is exclusief voorbehouden aan deze special edition. De sportstoelen zijn uitgevoerd met lederen bekleding en zwart Dinamica microvezel. Gele sierstiksels zorgen voor een bijzonder contrast. Het instrumentenpaneel en de bovenkant van de portieren zijn in Artico lederlook met gele sierstiksels in wrap-around look vormgegeven. Sierelementen in dwarsgeslepen aluminium en een aan de onderkant afgevlakt multifunctioneel driespaaks sportstuur in geperforeerd nappaleder ronden het geheel af.

5 Euro NCAP sterren voor Mercedes CLA5 Euro NCAP sterren voor Mercedes CLA
23 oktober 2013
Mercedes CLA krijgt milieucertificaatMercedes CLA krijgt milieucertificaat
26 juni 2013
Mercedes kondigt CLA 45 AMG aanMercedes kondigt CLA 45 AMG aan
27 maart 2013
Mercedes introduceert CLA-KlasseMercedes introduceert CLA-Klasse
14 januari 2013
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum