30 september 2011
Mercedes-Benz B-Klasse (2011 - 2018)
Nieuws

Mercedes-Benz B-Klasse

Nieuwe Mercedes B-Klasse vanaf 19 november

30 september 2011 - De nieuwe B-Klasse staat vanaf 19 november bij de Nederlandse Mercedes-Benz dealers. Hij is leverbaar vanaf 26.990 euro. De eerste telg van de nieuwe generatie compacte auto's van Mercedes-Benz is met zijn nieuwe benzine- en dieselmotoren en de 7G-DCT automatische transmissie met dubbele koppeling efficienter dan ooit. Alle modellen vallen bij zakelijke inzet in de 20%-bijtelling-categorie. Van 12-14 oktober is er een 'sneak preview' bij Mercedes-Benz Nederland in Utrecht.

Op zoek naar een Mercedes-Benz B-Klasse B200?
bynco heeft er 18 vanaf € 14.494,-

Mercedes-Benz B-Klasse (2011 - 2018) B200

De nieuwe B-Klasse is leverbaar met nieuwe benzine- en dieselmotoren die opvallen door optimale efficiency. Alle modellen die bij de marktintroductie beschikbaar zijn, vallen bij zakelijk gebruik in de gunstige 20%-categorie van de fiscale bijtelling. Elk B-Klasse model is standaard uitgevoerd met een nieuw ontwikkelde handgeschakelde zesversnellingsbak; de nieuwe 7G-DCT automatische transmissie met dubbele koppeling is optioneel.

Mercedes-Benz B-Klasse (2011 - 2018)

De passagiers achterin hebben een beenruimte van 976 mm (meer dan in een E- of S-Klasse!). De bagageruimte heeft een inhoud van 488 liter.

De B-Klasse is voorzien van "Collision Prevention Assist", een radargestuurd ongevallen-waarschuwingsysteem met "Adaptive Brake Assist". Dit systeem vermindert het risico op kop-staart botsingen door automatisch te remmen. Ook vermoeidheidsherkenning ("Attention Assist"), dagrijverlichting en LED-achterlichten zijn standaard. Standaard items in het het interieur zijn een multifunctioneel driespaaks stuur (12 functies), de centrale Comand-controller voor het bedienen van diverse functies en het Audio 20 geluidsysteem met CD-speler.

Direct bij de marktintroductie is het Ambition-pakket leverbaar. Tegen de bijtellingvriendelijke meerprijs van € 1.995 wordt de standaarduitrusting uitgebreid met "Parktronic" parkeerhulp met actieve parkeergeleiding, een met leer bekleed stuur, Cruise Control, "Becker Map Pilot" navigatie en Bi-xenon verlichting.

Mercedes-Benz B-Klasse (2011 - 2018)

De nieuwe B-Klasse staat vanaf 19 november bij alle Mercedes-Benz dealers. Van 12-14 oktober vindt bij Mercedes-Benz Nederland in Utrecht een exclusieve preview plaats. Geïnteresseerden kunnen zich bij de dealer aanmelden voor een toegangsbewijs.

Dutchlease