22 juni 2021

McLaren

McLaren benoemt tweede dealer in Nederland

22 juni 2021 - McLaren heeft er een tweede dealer bij in Nederland: McLaren Eindhoven. Klanten kunnen vanaf augustus kennismaken met McLaren Eindhoven dat officieel geopend zal worden in het 4e kwartaal van dit jaar. De nieuwe showroom wordt geheel ingericht volgens de laatste designprincipes van McLaren en is, net als de werkplaats, gevestigd vlak bij de snelwegen A2, A50 en A58.

De aanstelling van McLaren Eindhoven komt op een belangrijk moment voor McLaren, want kortgeleden presenteerde het merk met de Artura zijn eerste in serie gebouwde hybride supercar. De Artura is bovendien de eerste auto met de geheel nieuwe McLaren Carbon Lightweight Architecture, ontwikkeld door McLaren Composites Technology Centre in Sheffield, Verenigd Koninkrijk. McLaren Eindhoven verzorgt de verkoop en aftersales voor alle McLaren-modellen in het portfolio.

McLaren

McLaren Eindhoven, onderdeel van CITO MOTORS, zal zowel verkoop als service voor McLaren verzorgen, waarmee bestaande en nieuwe klanten in het land nog makkelijker toegang krijgen tot McLaren's producten en service.

McLaren Eindhoven is vanaf nu onderdeel van het wereldwijde McLaren-netwerk met 85 dealers in 40 markten.