2 augustus 2018
Lexus LC

Lexus LC

Lexus LC nu ook in Flare Yellow

Autozine
2 augustus 2018 | Lexus introduceert een nieuwe versie van zijn topklasse coupé LC. Deze LC Flare Yellow Edition is uitgevoerd in de exclusieve carrosseriekleur 'Flare Yellow' die het design van deze Gran Turismo optimaal tot zijn recht laat komen. De Lexus LC Flare Yellow Edition is leverbaar als hybride LC 500h en als LC 500 met atmosferische V8-benzinemotor. Het publieksdebuut vindt plaats in oktober 2018 op de Paris Motor Show.
Nieuwe vloermatten voor de Lexus LC?
Dat kan! Vanaf € 45,-
Just Carpets.nl

De kleur geel komt terug in het interieur van de Lexus LC. Hier is de zwarte binnenbekleding van de portieren voorzien van geelkleurige delen van alcantara. En ook de zorgvuldig aangebrachte stiksels van de wit lederen stoelbekleding, het stuurwiel, instrumentarium en de middenconsole zijn geel van kleur. Het luxe interieur omvat onder meer een head-up display en alcantara hemelbekleding.

Lexus LC

Voor een uiterst precieze 'handling' en een bijzonder directe respons, rust Lexus de LC Flare Yellow Edition standaard uit met Dynamic Handling en Variable Gear Ratio Steering met vierwielbesturing en een Torsen limited-slip differentieel, onderdelen van de LC Touring Pack specificaties. Met deze systemen kan de bestuurder de volledige potentie van Global Architecture L-platform (GA-L) van de LC benutten.

De Lexus LC Flare Yellow Edition staat op 21-inch gesmede lichtmetalen wielen. Het dak en de actieve achterspoiler zijn vervaardigd uit Carbon Fibre Reinforced Plastic (CFRP). De spoiler komt bij een snelheid van meer dan 80 km/uur automatisch tevoorschijn en levert hiermee een bijdrage aan de stabiliteit van de Lexus LC.

Remschijf.nl
Lexus LC Cabrio nu als Regatta EditionLexus LC Cabrio nu als Regatta Edition
6 augustus 2020
Lexus prijst Lexus LC 500 ConvertibleLexus prijst Lexus LC 500 Convertible
1 juli 2020
Lexus introduceert LC 500 ConvertibleLexus introduceert LC 500 Convertible
20 november 2019
Lexus LC nu als Classic Limited EditionLexus LC nu als Classic Limited Edition
14 augustus 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum