16 juni 2014
Feedback
 

Range Rover Sport

Range Rover Sport krijgt Stealth Pack

Autozine
16 juni 2014 | De Range Rover Sport is binnenkort leverbaar met een "Stealth Pack" voor de uitvoeringen HSE Dynamic en Autobiography Dynamic. Het Stealth Pack voor de Range Rover Sport maakt volgende week zijn debuut op het Goodwood Festival of Speed (26-29 juni) en wordt later dit jaar leverbaar.
 

Het nieuwe Stealth Pack bestaat allereerst uit de volgende exterieurdetails in markant Satin Black: grille, grille-omlijsting, 'RANGE ROVER' woordmerk op motorkap en achterklep, tussenstuk bodembescherming in bumpers, omlijstingen mistlampen, motorkaplouvres, luchtroosters voorspatborden, bovenste buitenspiegelkappen en signature-lijst achterklep. Koplampen en achterlichten hebben behuizingen met een donkere, niet reflecterende Stealth-afwerking.

Land Rover Range Rover Sport

Tot slot wordt het Stealth Pack afgerond met naar keuze 21 inch '9-Spoke' of 22 inch '5-Spoke' lichtmetalen velgen in Satin Black met wielmoeren in Gloss Black. Het Stealth Pack is beschikbaar in combinatie met alle lakkleuren.

Gerry McGovern, Land Rover's Design Director & Chief Creative Officer: "Met de introductie van het Stealth Pack vergroten wij de aantrekkelijkheid van de Range Rover Sport en bieden wij onze klanten nog meer keuzemogelijkheden".