18 augustus 2010
Land Rover Freelander 2
Nieuws

Land Rover Freelander 2

Prijs vernieuwde Land Rover Freelander 2 bekend

18 augustus 2010 - Land Rover maakt de prijzen van de de vernieuwde Freelander 2 bekend. De nieuwe Freelander 2 eD4 is leverbaar vanaf 37.900 euro op personenautokenteken en vanaf 27.395 euro (excl. BTW/BPM) als bedrijfsauto. Nieuwe opties en optie packs bieden ontelbare mogelijkheden voor individuele expressie.
AutoCoach

Dankzij nieuwe technologie is de vernieuwde Freelander 2 zuiniger en schoner dan zijn voorganger. Dit heeft er onder meer in geresulteerd dat de Freelander 2 TD4 met 150 pk common rail-diesel en Stop/Start-systeem nu een groen energielabel C krijgt en de TD4 automaat en SD4 automaat een energielabel E. Het bijbehorende BPM-voordeel heeft het mogelijk gemaakt om de vanafprijs voor de Freelander 2 TD4 ongewijzigd te laten op € 39.900, ondanks de vele verbeteringen die voor het modeljaar 2011 zijn doorgevoerd. Voor varianten van de Freelander 2 TD4 met automaat is het voordeel zelfs nog groter, met prijsverlagingen van twee- tot drieduizend euro, afhankelijk van de uitvoering.

Land Rover Freelander 2

De nieuwe Freelander 2 eD4-uitvoeringen met voorwielaandrijving bieden een prijsvoordeel van tweeduizend euro ten opzichte van de vierwielaangedreven TD4-modellen met handgeschakelde versnellingsbak. Ook deze uitvoering heeft een groen energielabel C.

Voor de nieuwe Freelander 2 SD4 automaat met 190 pk dieselmotor geldt een maximale meerprijs van € 2.000 ten opzichte van de voorgaande TD4 automaat. Ook de prijsstelling van de modellen met 3.2 i6 benzinemotor zijn overwegend ongewijzigd gebleven.

Niet alleen de Freelander 2 zelf is vernieuwd, ook het programma opties en optie packs is aangepast. Daarbij zijn de bekende optie packs komen te vervallen en zijn nieuwe varianten geïntroduceerd, zoals drie Business Packs voor de Freelander 2 E (waarvan Pack 2 en 3 buiten de eventuele bijtelling vallen). Voor de Freelander 2 S is een vernieuwd Luxury Pack beschikbaar. Deze packs bieden een prijsvoordeel voor klanten met een maximum van € 2.200.

Land Rover Freelander 2

De vernieuwde Freelander 2 is vanaf begin oktober te zien in de showrooms van de Nederlandse dealers en kan per direct worden besteld. De productie van de voorwielaangedreven eD4-uitvoeringen start later dit jaar, waarbij de eerste Nederlandse auto's in januari 2011 op de weg komen.

IkWilVanMijnAutoAf
Dutchlease