23 oktober 2013
Land Rover Freelander 2

Land Rover Freelander 2

Land Rover Freelander nu met Prestige Pack

Autozine
23 oktober 2013 | De Land Rover Freelander 2 SE is tijdelijk leverbaar met Prestige Pack. Land Rover biedt dit pack tijdelijk aan voor de meerprijs van 2.000 euro. Ook voor de Range Rover Evoque is er met het Pure Business Pack een speciaal aanbod.

Het exterieur van de Freelander 2 SE met Prestige Pack onderscheidt zich door 18 inch "10-Spoke" lichtmetalen velgen en een achterspoiler in carrosseriekleur. Het interieur is uitgevoerd met Napoli lederen stoelbekleding in Ebony of Almond, inclusief verstelbare armsteunen op voorstoelen en middenarmsteun in achterbank met opbergvak en twee bekerhouders. Het stuurwiel is uitgevoerd in Ebony leder en voor de dashboardafwerking is er keuze uit Silver Element of Black Element. Als aanvullende optie is elektrische stoelverstelling mogelijk.

Land Rover Freelander 2

Comfort en veiligheid profiteren van de elektrisch verwarmbare voorstoelen (tweetraps) en de automatische airconditioning met pollenfilter. De Xenon koplampen met LED signature-verlichting en automatische hoogteverstelling bieden met hun grotere reikwijdte een beter zicht in het donker en dragen daarmee bij aan de veiligheid. De parkeerassistentie (PDC) vóór en achter maakt in- en uitparkeren gemakkelijker.

Het gebruiksgemak is gediend met een harddrive navigatiesysteem met intuïtieve Nederlandse SWYS-spraakbediening, TMC-functie en 4x4-informatie (niet voor eD4). Met de virtuele CD-wisselaar kunnen circa 10 CD's op de harddrive audioserver worden opgeslagen. Tot slot omvat het Prestige Pack een mobiele telefoon-integratiesysteem met Bluetooth-functie.

Het Prestige Pack voor de Freelander 2 SE betekent een consumentenvoordeel van:

  • € 4.260 op Freelander 2 eD4 SE met Prestige Pack
  • € 4.260 op Freelander 2 TD4 SE met Prestige Pack
  • € 6.960 op Freelander 2 TD4 SE Automaat met Prestige Pack
  • € 7.160 op Freelander 2 Si4 SE Automaat met Prestige Pack

De Freelander 2 SE met Prestige Pack is verkrijgbaar vanaf € 49.500 (incl. BTW en BPM).

De Pure-uitvoering van de Range Rover Evoque wordt aantrekkelijker met het Pure Business Pack. Dit integreert enkele populaire opties tegen een meerprijs van € 2.990  die een besparing betekent van € 2.810 ten opzichte van de individuele optieprijzen. Het Pure Business Pack bestaat uit de volgende elementen: 18 inch lichtmetalen velgen, stoelbekleding in generfd leder, harddrive satellietnavigatiesysteem met TMC-functie en SWYS-spraakbediening, Bluetooth mobiele telefoon-integratiesysteem, inclusief audiostreaming, 8 inch kleuren touchscreen, Hi-line Meridian 380 W audiosysteem met virtuele CD-wisselaar en Audio Connectivity System (iPod®-aansluiting en USB-poort), vloermatten met omboording en ambianceverlichting met variabele kleurinstelling.

Zowel het Prestige Pack voor de Land Rover Freelander 2 SE als het Pure Business Pack voor de Range Rover Evoque zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

XLLease
Prijzen Land Rover Freelander 2 bekendPrijzen Land Rover Freelander 2 bekend
11 oktober 2012
Land Rover Freelander 2 gefaceliftLand Rover Freelander 2 gefacelift
23 augustus 2012
Land Rover viert 300.000e Freelander 2Land Rover viert 300.000e Freelander 2
25 mei 2012
LandRover Freelander 2 als Sport LimitedLandRover Freelander 2 als Sport Limited
19 april 2012
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum