23 juni 2020
Land Rover Defender

Land Rover Defender

Autohome ontwikkelt daktent voor Defender 110

Autozine
23 juni 2020 | Land Rover heeft samen met specialist Autohome een daktent voor de nieuwe Land Rover Defender 110 ontwikkeld. De daktent van 2,3 meter lang, 1,3 meter breed en 1,5 meter hoog is geschikt voor twee volwassenen en omvat een volwaardige katoenen matras inclusief kussens, LED-binnenverlichting en een opbergnet. De tent is vanaf beide zijden van de auto toegankelijk. Land Rover levert de daktent met een uitschuifbare aluminium toegangsladder. Deze kan worden opgeborgen in de hiervoor bestemde opbergtas als de tent niet in gebruik is. Voor maximale stabiliteit en aerodynamische efficiƫntie is de tent onderweg zo plat mogelijk.
Nieuwe vloermatten voor de Defender?
Dat kan! Vanaf € 48,-
Just Carpets.nl

De daktent is vervaardigd uit materialen die zich in de meest uitdagende klimaten bewezen hebben. De gebruiker hoeft slechts de sluiting aan de achterkant los te maken en het kunststof dakdeel een beetje op te lichten. Hierna nemen gasdrukveren het over laten de stoffen koolstofkleurige zijkanten volledig openen. Een lichtgewicht omhulsel van glasvezel beschermt de tent wanneer deze niet wordt gebruikt.

Land Rover Defender

De daktent voor de Land Rover Defender 110 is de koop bij de Land Rover-dealers. De prijs bedraagt € 3.082,- exclusief btw. De nieuwe Land Rover Defender is de meest capabele en connected Land Rover tot nu toe. De All-New Defender 110 is leverbaar vanaf € 102.520,-. Later dit jaar volgt de 'Commercial'-uitvoering op grijs kenteken.

Land Rover Defender nu ook als 90Land Rover Defender nu ook als 90
26 februari 2020
Land Rover onthult nieuwe DefenderLand Rover onthult nieuwe Defender
10 september 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum