18 juni 2012
Kia Sorento (2009 - 2015)

Kia Sorento (2009 - 2015)

Facelift voor Kia Sorento

Autozine
18 juni 2012 | De vernieuwde Kia Sorento zal later dit jaar zijn opwachting maken. Tot de noviteiten behoren een nieuw uiterlijk, verbeterde motoren met lagere CO2 emissies, verbeterde prestaties, een aangepaste wegligging, nieuwe comfortvoorzieningen en een hoger veiligheidsniveau.

Op zoek naar een Kia Sorento?
bynco heeft er 1 vanaf € 28.549,-

Kia Sorento (2009 - 2015)

De vormgevers van Kia hebben nieuwe koplampen met LED-verlichting ontwikkeld, evenals een nieuwe achterklep met LED-clusters, nieuwe bumpers voor en achter met verticaal gepositioneerde mistlampen. Ook is er een uitgebreide keuze uit velgen, waaronder exemplaren van 19 inch.

Kia Sorento (2009 - 2015)

Binnenin het vijf- of zevenpersoons interieur beschikt de Sorento nu over zacht aanvoelende oppervlakken, een nieuw LCD instrumentarium en een nieuwe middenconsole met een 7 inch display. Verder heeft het inzittendencompartiment een gerestylde tunnelconsole gekregen met een straight-gate selector met een in leer uitgevoerde versnellingspook op automaatversies, waardoor het luxueuze karakter van de auto wordt versterkt.

Het interieur, dat naar wens wordt uitgevoerd in zwart of beige stof of leer, kan bovendien op extra lichtinval rekenen dankzij een groter optioneel panoramisch sunroof zonder dwarsverbinding in het midden en een elektrisch bedienbare blindering.

Wijzigingen in het onderstel en een nieuw type schokdempers zorgen voor een verbeterd weggedrag. Met vernieuwde 2.4 GDi en 2.2 CRDi motoren met een lagere CO2 uitstoot, zal de nieuwe Sorento in het vierde kwartaal van dit jaar zijn opwachting maken bij de Nederlandse Kia-dealers.

Vernieuwde Kia Sorento nu bij de dealerVernieuwde Kia Sorento nu bij de dealer
7 januari 2013
Kia Sorento tijdelijk met Traveller PackKia Sorento tijdelijk met Traveller Pack
14 september 2010
Kia introduceert Sorento VANKia introduceert Sorento VAN
19 februari 2010
Kia Sorento krijgt 5-sterren EuroNCAPKia Sorento krijgt 5-sterren EuroNCAP
26 augustus 2009
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum