30 december 2005
 

Kia Sorento (2002 - 2009)

Met Kia naar de Picos de Europa

Autozine
30 december 2005 | Voor de vierde keer organiseert Kia Nederland de Kia Driving Experience. Volgend jaar april vormt het woeste landschap van de Picos de Europa in Spanje acht dagen lang het strijdtoneel voor de geselecteerde teams en hun auto's. De tocht wordt afgelegd in Kia Sportages en Sorento's. Inschrijven voor het Kia team kan nog tot en met 22 januari.

In april 2006 vertrekken vijf teams naar de Picos de Europa om daar een zinderend avontuur mee te maken. Gedurende acht dagen wordt een tocht afgelegd van ruim 4.000 kilometer. De equipes gaan vanuit Kia World in Utrecht, via de Pyreneeen op weg naar de woeste Picos de Europa, in Cantabrie en Asturie, op nog geen 30 kilometer van de Spaanse kust.

Kia Sorento (2002 - 2009)

Op de terugweg wordt een groot deel van de route off road door Frankrijk gereden en komt men langs bijzondere plekken zoals de Hel van het noorden; het parcours van de wielerklassieker Parijs-Roubaix. Vijf verschillende teams, rijdend in Kia Sorento's en Kia Sportages, leveren een onderlinge strijd om de begeerde overwinning te behalen. Deelnemen aan deze spectaculaire tocht is nog mogelijk. Geinteresseerde avonturiers kunnen zich tot en met 22 januari a.s inschrijven via Kiadrivingexperience.nl voor de laatste selectie van het Kia team.

Tijdens een selectiedag in februari 2006 strijden de diverse geselecteerde teams voor de vertegenwoordiging van een van de teams voor de uiteindelijke tocht in april. Kandidaten moeten ouder zijn dan 23 jaar en in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs.

XLLease
Gratis LPG-installatie op Kia SorentoGratis LPG-installatie op Kia Sorento
31 oktober 2008
Terugroepactie voor Kia SorentoTerugroepactie voor Kia Sorento
6 maart 2008
Kia presenteert Sorento Sinner EditionKia presenteert Sorento Sinner Edition
26 september 2007
Winnaars Kia Driving Experience bekendWinnaars Kia Driving Experience bekend
19 april 2006
 

Info

Techniek

Prijs

Forum