31 oktober 2008
 

Kia Sorento (2002 - 2009)

Gratis GasFX LPG-installatie op Kia Sorento

Autozine
31 oktober 2008 | Bij aankoop van een nieuwe Kia Sorento kunnen klanten tijdelijk gratis een GasFX LPG-installatie laten monteren. De inbouw gebeurt bij de officiƫle Kia dealer en klanten ontvangen drie jaar garantie op de GasFX installatie, ongeacht het aantal kilometers.
AutoCoach

"Wij merken dat er mede door de toenemende klimaatverandering en huidige brandstofprijzen veel vraag is naar een gasinstallatie onder de huidige SUV-rijders. Daarom hebben wij besloten om Kia-klanten tegemoet te komen bij de aanschaf van een nieuwe Sorento. De inbouw, gasinstallatie en garantie worden zonder meerprijs allemaal verzorgd via de officiële Kia-dealer. De klant merkt in principe niet eens dat de installatie aanwezig is, behalve in zijn portemonnee uiteraard", licht Cor Baltus, Managing Director van Kia Nederland, toe.

Kia Sorento (2002 - 2009)

De installatie die wordt ingebouwd is een Vialle LPi-autogassysteem. Dit systeem werkt op basis van een multipoint-brandstofinjectie, dezelfde techniek die wordt toegepast bij benzinemotoren.

Het rijden op autogas brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee. In de eerste plaats is het rijden op autogas aanzienlijk goedkoper dan het rijden op benzine of diesel. Autogas is verkrijgbaar bij meer dan 2.000 tankstations in Nederland en ook in de rest van Europa kan bij een groeiend aantal tankstations autogas worden getankt. Bovendien wordt hetzelfde motorvermogen behouden en is het ten alle tijden mogelijk om over te schakelen op benzine.

Een ander groot voordeel van autogas is de reductie van schadelijke uitlaatgassen. In het kader van de toenemende milieuproblematiek en dreigende klimaatverandering is autogas momenteel één van de schoonste alternatieven. Bovendien wordt de LPG-installatie voor de Kia Sorento op een dusdanige manier ingebouwd dat er geen bagageruimte verloren gaat. Dus naast het motorvermogen behoudt de Sorento tevens dezelfde bagagecapaciteit.

De gratis LPG-installatie is leverbaar op iedere benzine-uitvoering van de Kia Sorento. De inbouw van het Vialle LPi-autogassysteem, inclusief volledige service en 3 jaar garantie, wordt zonder kosten uitgevoerd waardoor de Sorento 3.3 V6 automaat met LPG-uitrusting dezelfde vanafprijs kent als de benzinevariant: € 34.995,- (inclusief BTW/BPM).

XLLease
Terugroepactie voor Kia SorentoTerugroepactie voor Kia Sorento
6 maart 2008
Kia presenteert Sorento Sinner EditionKia presenteert Sorento Sinner Edition
26 september 2007
Winnaars Kia Driving Experience bekendWinnaars Kia Driving Experience bekend
19 april 2006
Met Kia naar de Picos de EuropaMet Kia naar de Picos de Europa
30 december 2005
 

Info

Techniek

Prijs

Forum