3 december 2004
 

Kia Sorento (2002 - 2009)

Laatste kans: met Kia door Zuid-West Amerika

Autozine
3 december 2004 | Voor de derde maal organiseert Kia Nederland de Kia Driving Experience. Volgend jaar april vormt het ruige landschap van Zuidwest Amerika 10 dagen lang het strijdtoneel voor de geselecteerde teams en hun auto's. De tocht wordt afgelegd in Sorento's, maar ook de nieuwe Sportage kan hier uitgebreid aan de tand gevoeld worden. Inschrijven voor het Kia team kan nog tot 20 december.
AutoCoach

In april 2005 vertrekken zes teams naar Amerika om daar een zinderend avontuur mee te maken. Door onherbergzame gebieden en Indianenreservaten trekt dan de Kia Driving Experience over stoffige, onverharde wegen. Zes verschillende teams, rijdend in Kia Sorento's en Kia Sportages, leveren een onderlinge strijd om de begeerde overwinning te behalen.

Kia Sorento (2002 - 2009)

Deelnemen aan deze tocht is nog mogelijk. Geinteresseerde avonturiers kunnen zich tot 20 december a.s. inschrijven via www.kiadrivingexperience.nl voor de laatste selectie van het Kia team. Via deze site kan men zich ook opgeven voor een team van een van de partners van deze superuitdaging.

Tijdens een selectiedag in februari 2005 strijden de diverse geselecteerde teams voor de vertegenwoordiging van een van de teams voor de uiteindelijke tocht in april. Kandidaten moeten ouder zijn dan 23 jaar en in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs.

KwikFit
Gratis LPG-installatie op Kia SorentoGratis LPG-installatie op Kia Sorento
31 oktober 2008
Terugroepactie voor Kia SorentoTerugroepactie voor Kia Sorento
6 maart 2008
Kia presenteert Sorento Sinner EditionKia presenteert Sorento Sinner Edition
26 september 2007
Winnaars Kia Driving Experience bekendWinnaars Kia Driving Experience bekend
19 april 2006
 

Info

Techniek

Prijs

Forum