23 september 2002
 

Kia Sorento Van

de kia sorento is nu ook leverbaar als van

Autozine
23 september 2002 | Binnenkort wordt het leveringsprogramma van de Kia Sorento uitgebreid, want vanaf december is de Sorento tevens als Van leverbaar. Wederom was Kia in staat een scherpe prijs te calculeren. Er is een Sorento Van vanaf € 18.995,- (ex. BTW).
AutoCoach

De Sorento Van wordt in Nederland omgebouwd. De belangrijkste aanpassingen ten opzichte van de geel kenteken versie zijn een polyester verhoogd dak van ongeveer 11 cm, blindering van de laadruimte door middel van polyester panelen in "glass look" en een half schot van 30 cm. Alle geel kenteken uitvoeringen zullen ook als Van uitvoering leverbaar worden. Dit betekent dat de consument de keuze heeft uit vier uitvoeringsvarianten, te weten LX, EX Custom, EX en EX Luxe. Iedere Sorento Van is voorzien van vierwielaandrijving, airbags en gordijnairbags, ABS, EBD (elektronische remkrachtverdeling), voorruitverwarming, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, elektrische ramen voor en airconditioning.

Kia Sorento (2002 - 2009)

Kia levert drie motoren, waaronder een diesel en twee benzinekrachtbronnen. De inhoud van de benzinemotoren bedraagt respectievelijk 2,4-liter en 3,5-liter. De eerste is een viercilinder en de laatste is een V6. De diesel heeft een inhoud van 2,5-liter. Deze motor maakt gebruik van common rail-techniek en is voorzien van een turbo. Deze 140 pk (103kW) sterke diesel heeft een koppel van 320 Nm. De Sorento Van beschikt over handmatig in- en uitschakelbare vierwielaandrijving met de mogelijkheid van een lage overbrenging voor extra trekkracht in moeilijk begaanbaar terrein. Een automatische vierwielaandrijving is standaard vanaf de EX.

De Sorento Van staat vanaf december bij de Nederlandse Kia-dealers. De prijzen van de Sorento Van beginnen bij € 18.995,- (ex. BTW) voor de 2.4 benzine LX Highroof en de 2.5 CRDi dieselversies beginnen bij € 21.495,- (ex. BTW). De 3.5 V6 benzine uitvoeringen zijn leverbaar vanaf € 25.995,-.

XLLease
Gratis LPG-installatie op Kia SorentoGratis LPG-installatie op Kia Sorento
31 oktober 2008
Terugroepactie voor Kia SorentoTerugroepactie voor Kia Sorento
6 maart 2008
Kia presenteert Sorento Sinner EditionKia presenteert Sorento Sinner Edition
26 september 2007
Winnaars Kia Driving Experience bekendWinnaars Kia Driving Experience bekend
19 april 2006
 

Info

Techniek

Prijs

Forum