25 april 2003
 

Kia Sorento (2002 - 2009)

2e editie Kia Sorento Driving Experience

Autozine
25 april 2003 | Vanwege het succes van vorig jaar, zal dit jaar de tweede editie van de Sorento Driving Experience van start gaan. Dit jaar gaat de tiendaagse tocht noordwaarts naar het ruige Scandinavie. Wederom belooft het een avontuurlijke tocht te worden waar de deelnemers vele uitdagende opdrachten te wachten staan.

De tocht wordt verreden in een aantal nieuwe Kia Sorento's in benzine en dieseluitvoering. De deelnemers moeten tot meer in staat zijn dan het simpelweg vervoeren van hun Sorento naar Scandinavie. De deelnemers zullen onderweg ook avontuurlijke beproevingen ondergaan als kamperen in het wild, off-road rijden, routes uitzetten, klimmen, abseilen en werken met een GPS systeem. De avonturiers moeten zich daarnaast van alle luxe kunnen ontdoen en gedreven zijn om de overwinning te behalen. "Erg belangrijk hierbij is uiteraard een flinke dosis teamgeest en een opgewekt humeur", aldus Kelly Merts, die de Sorento Driving Experience coordineert. "We zijn op zoek naar teams van twee personen, die in tien dagen tijd de tocht gaan volbrengen. Deelnemers moeten ouder zijn dan 23 jaar en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs, verder kan iedereen zich inschrijven. Hoe dat werkt staat precies beschreven op de internetsite van Kia".

Kia Sorento (2002 - 2009)

De tocht start bij het hoofdkantoor van Kia Nederland B.V. in Vianen en voert via Denemarken naar Zweden en Noorwegen. Iedere dag wordt een behoorlijk aantal kilometers afgelegd. Overnachten gebeurt in tenten in de 'middle of nowhere'. Voor een professionele uitrusting wordt gezorgd. Aangekomen bij het meest spectaculaire punt van de reis, het hoogste bergplateau van Europa, zal de uiteindelijke winnaar van de Sorento Driving Experience 2003 bekend gemaakt worden.

Geinteresseerden kunnen zich inschrijven tot en met 15 juli aanstaande op www.kia.nl.

Dutchlease
Gratis LPG-installatie op Kia SorentoGratis LPG-installatie op Kia Sorento
31 oktober 2008
Terugroepactie voor Kia SorentoTerugroepactie voor Kia Sorento
6 maart 2008
Kia presenteert Sorento Sinner EditionKia presenteert Sorento Sinner Edition
26 september 2007
Winnaars Kia Driving Experience bekendWinnaars Kia Driving Experience bekend
19 april 2006
 

Info

Techniek

Prijs

Forum