15 november 2002
 

Kia Rio (2000 - 2005)

kia nederland sponsort cliniclowns

Autozine
15 november 2002 | Afleiding, ontspanning en plezier zijn belangrijk, zeker als je ziek bent. Vanuit deze overtuiging zijn de CliniClowns sinds 1992 actief in ruim honderd ziekenhuizen in Nederland. Kia ondersteunt deze overtuiging. Zo stelde Kia Motors Nederland B.V. onlangs een Kia Rio ter beschikking als hoofdprijs van het detectivespel 'Het Mysterie van de Rode Neus'. Dit spel is onderdeel van CliniClowns programma 'Nacht van de Lach', dat ten bate van de CliniClowns is gehouden.
UnitedConsumers

Wekelijks bezoeken de CliniClowns in vaste duo's en op vaste tijden kinderen die om wat voor reden dan ook in het ziekenhuis verblijven. Het bezoek betekent een moment van afleiding, ontspanning en plezier voor de zieke kinderen, maar ook voor de ouders en familieleden. Om dit werk in meerdere ziekenhuizen in Nederland voort te zetten, zijn extra donateurs nodig, die middels het programma 'Nacht van de Lach' worden geworven. Nieuw hierbij is het detectivespel 'Het Mysterie van de Rode Neus', waarbij het Nederlandse TV-publiek de mogelijkheid krijgt om mee te speuren ten bate van de CliniClowns. Voor de winnaar heeft Kia Motors Nederland B.V. een Kia Rio 1.3 LS ter beschikking gesteld.

De consument die niet voor de rol van detective is weggelegd, kan natuurlijk zelf een aan een Kia-dealer te brengen. Tijdelijk is de aanschaf van een Kia Rio namelijk extra aantrekkelijk. Het voordeel voor de consument op deze ruime gezinsauto kan oplopen tot maar € 1.250,- Daarnaast is er tijdelijk een Kia Rio vanaf € 99,- per maand. Standaard is het model voorzien van onder meer bumpers in carrosseriekleur, radiovoorbereiding met luidsprekers, bestuurdersairbag, verstelbare hoofdsteunen voor en achter en in hoogte verstelbare gordels. De 1.3 LS uitvoering doet hier een schepje bovenop met onder meer standaard dubbele airbags, centrale portiervergrendeling, een in hoogte verstelbaar stuur, elektrisch bedienbare ramen voor en achter en elektrisch verstelbare buitenspiegels. De Rio is leverbaar vanaf € 9.295,

Gratis navigatiesysteem voor Kia RioGratis navigatiesysteem voor Kia Rio
7 april 2004
Kia introduceert speciale versies RioKia introduceert speciale versies Rio
21 april 2003
Speciale uitvoering Kia RioSpeciale uitvoering Kia Rio
5 april 2003
Extra voordeel op de Kia RioExtra voordeel op de Kia Rio
20 oktober 2002
 

Info

Techniek

Prijs

Forum