30 juni 2004
 

Kia

Zomervoordeel bij de Kia-dealer

Autozine
30 juni 2004 | Kia luidt de zomer in met diverse actiemodellen en kortingen. Neem bijvoorbeeld de Kia Rio Ice. Deze hatchback is nu tijdelijk voorzien van gratis airconditioning. Ook op diverse overige modellen biedt de Kia dealer in de zomer allerlei voordeel.
Info

Tot en met 31 augustus biedt de Kia dealer de Rio 1.5 LS Ice aan. Dit model biedt bovenop de standaarduitrusting van de LS uitvoering (o.a. ABS, EBD, dubbele airbags, elektrische ramen voor en achter, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels) nu ook gratis airconditioning, stootstrips, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en een spoiler (alleen op de 5-deurs uitvoering). Het voordeel voor de consument komt daarmee op € 1.275,-. De Rio 1.5 LS Ice is leverbaar vanaf € 12.995,-.

Kia

Daarnaast is er de Carnival, de full size MPV van Kia die plaats biedt aan 7 personen. ABS, EBD, dubbele airbags, airconditioning (voor en achter), elektrische raambediening en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening zijn standaard op dit model. Iedereen die in de actieperiode een Carnival aanschaft, krijgt een VDO Dayton MS 4100 navigatiesysteem ter waarde van € 995,- gratis. Het systeem wordt gratis ingebouwd en is onder andere voorzien van een 4x40 Watt radio/CD speler, een navigatie CD-ROM voor de Benelux en afstandsbediening. Er is een Carnival vanaf € 26.995,-.

De zakelijke rijders slaan deze zomer hun slag met de Kia Magentis Optima. Deze sedan is standaard voorzien van tal van items als climate control, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en cruise control met stuurwielbediening. Ook ABS, EBD, dubbele airbags en zij-airbags zijn in de standaarduitrusting te vinden. De Magentis Optima is tijdelijk leverbaar voor een scherpe prijs vanaf € 19.995,-.

Kia

Bovengenoemde acties zijn geldig van 1 juli tot en met 31 augustus 2004.

XLLease
Kia maakt prijs Sportage 2022 bekendKia maakt prijs Sportage 2022 bekend
2 december 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Kia onthult nieuwe NiroKia onthult nieuwe Niro
25 november 2021
Kia onthult Concept EV9Kia onthult Concept EV9
17 november 2021